PRM a ajuns la pragul de 5% în sondajele de opinie

Bucuresti, 18  octombrie 2016:  Partidul România Mare (PRM) se afla pe un trend vizibil crescâtor în sondajele de opinie, ajungînd la pragul psihologic de 5%. În urma cu cîteva luni, PRM se afla la 1,4 % si începâd cu luna august, si-a definitivat si a aplicat un program sever de reforma atît la nivelul organizarii interne, cît si în ceea ce priveste mesajul transmis catre electorat.  Partidul se afla acum mai aproape de tinta de 11% pe care si-a propus s-o atinga la alegerile generale din 11 decembrie.prm

Rezultatul sondajui intern al PRM, precum si evolutia pozitiva a PRM, demonstreaza ca românii au înteles ca Partidul România Mare a fost, este si va ramâne singurul partid autentic nationalist din România.

 

“Daca în luna septembrie PRM era cotat la 3%, în prezent ne aflam foarte aproape de pragul de 5%, respectiv cu 4.3%, adica peste marja de eroare a sondajului. Venirea Lidiei Vadim Tudor alaturi de partidul fondat de tatal ei, Corneliu Vadim Tudor, a facut ca electoratul sa fie atent la mesajele si actiunile Partidului România Mare”, a declarat Valentin Vasilescu, directorul de campanie al PRM, precizînd ca “prezenta Lidiei Vadim Tudor, mesajul clar de reforma si întinerire, precum si hotarîrea de a lupta împotriva saraciei si a coruptiei, va duce Partidul România Mare acolo unde îi este locul, în Parlamentul României”

 

            PRM a efectuat, în perioada 12 – 16 octombrie 2016, un sondaj de opinie, pentru uz intern, cu privire la intentia de vot a românilor, în perspectiva alegerilor generale din 11 decembrie. Sondajul a fost efectuat telefonic, pe un esantion de 2.031 cetateni români, din mediu urban, la nivel national. Marja de eroare este de 3%.

Sondajul a avut o singura întrebare: Daca duminica viitoare ar fi alegeri, cu care partid ati vota ? Din totalul celor intervievati, un procent de 45% a declarat ca nu va vota sau reprezinta indecisii. Din lotul celor care si-au exprimat optiunea de vot, s-au centralizat urmatoarele rezultate:

 

  1. PSD – 37,6%
  2. PNL – 27,2%
  3. USR – 7,2%
  4. ALDE – 6%
  5. UDMR – 5,2%
  6. PRM – 4,3%
  7. PMP – 4,1%
  8. PRU – 1,5%
  9. ANR – 1,2%
  10. Altele – 5,7

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com