De ce a intrat Lidia Vadim Tudor in politica si care sunt obiectivele PRM?

Intr-un interviu semnat de Georgiana Ionita, pe Jurnalul.ro, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, care si-a anuntat candidatura pentru alegerile nationale, explica motivele pentru care a intrat in politica, cum va fi reformat Partidul Romania Mare, poate singura formatiune cu mesaj patriotic moderat din Romania. Lidia Vadim Tudor isi prezinta viziunea politica, care merge in aceeasi directie cu cea gandita de tatal sau, pe un mesaj national moderat, in acord cu valorile europene. vadim-tudor-1

Georgiana Ionita/ Jurnalul.ro

La un an de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, vocea Tribunului rasuna din nou în politica româneasca. Fiica cea mare a fostului lider PRM s-a decis sa urmeze calea tatalui si sa candideze pentru un loc în Camera Deputatilor la alegerile din decembrie. Cu acelasi patos din glasul parintelui, Lidia Vadim Tudor promite sa duca mai departe crezul nationalist al PRM si spune ca partidul este pe cale sa renasca. Spiritul lui Vadim razbate în fiecare cuvânt al fiicei într-un interviu emotionant pentru Jurnalul National.

Ce te-a determinat sa faci pasul în politica, ce motive ai?

L.V.T.: A face politica înseamna a te implica în viata cetatii. Tatal meu spunea ca întotdeauna între catedrala si cetate exista stiinta politicii. Motivul pentru care eu fac politica nu este numai pentru ca tatal meu a fost politicianul de anvergura al României, ci si pentru ca între catedrala si cetate, adica între traditii si modernitate, între ceea ce a fost si ceea ce este, trebuie sa existe verbul “va fi”. Iar politica acest lucru înseamna, sa contruiesti pentru viitor. Ni se tot cere, de zeci de ani, sa ne sacrificam, sa strângem cureaua! Acesta este mesajul trecutului. Este timpul sa stopam acest slogan nociv pentru natiunea româna. Motivul intrarii mele în politica se numeste România. Nu România cea mare – visul nostru si nici România cea mica – dorinta dusmanior nostri, ci, asa cum scrie pe locul I al oricarui podium pe care îl urca elevii straluciti ai generatiei mele, simplul cuvânt România. Paradoxal, cu cât mai multe dosare de coruptie exista, cu atât aflam cât de bogata este România. Ne spune FMI ca suntem saraci, dar din România s-a furat cu sacul, cu masina, cu trenul. Si acest lucru se întâmpla de mai bine de 26 de ani. Ne trebuie o noua generatie, un nou nationalism, o noua viziune de aparare a avutiei poporului român. Vremea sacrificiilor trebuie sa apuna!

Interviul complet pe jurnalul.ro

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com