Pomenire la 40 de zile de la înmormântarea Veronicai Bulai (Foto-Video)

Doar fata mai mare a Veronicai Bulai a fost prezenta la liturghia oficiata la împlinirea a 40 de zile de la înmormântarea Veronicai Bulai, moarta la Polovragi dupa ce i-a cazut o stânca în cap. Atât Monica cât si Ramona nu s-au mai întors în tara dupa tragicul sfârsit al mamei lor.

Alina si Emil GaborAlina Gabor –Flueraru dar si tatal ei, Emil Gabor, însotiti de doua prietene ale Veronicai au ascultat slujba de pomenire si au împartit pachete putinelor persoane prezente. Înainte de asta, prietenele Veronicai Bulai au plantat câteva dumitrite la mormânt si s-au rugat pentru sufletul ei. „A fost o femeie buna si a plecat prea repede dintre noi“, a spus una dintre ele.

Atât Alina cât si tatal ei nu si-au putut ascunde lacrimile. Fiica mai mare a Veronicai a stiut toate rugaciunile din timpul slujbei dar si cântecele. Dealtfel, dintre toate surorile ea a ramas acasa, în provincie, aproape de mama ei si de biserica. Emil Gabor si-a sters ochii si sacoul de lacrimi cu un sevetel. La final, au aprins o lumânare, iar Emil a udat florile, singurele plante vii de pe mormântul Veronicai Bulai.  Slujba de pomenire s-a încheiat cu rugaciunea „Tatal Nostru“ dar si piesa  „Patria mea este sus în cer“, care era cântecul religios favorit al Veronicai Bulai.

Seara, de la ora 18.00, Alina Gabor a participat la slujba de la Biserica Sf Ieremia din Bacau. La finalul ceremoniei religioase ea a impartit pachete de sufletul mamei ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com