Peisaje si culori de toamna in noua expozitie semnata Doina Munteanu(galerie foto)

Astazi, la ora 15, a avut loc vernisajul expozitiei personale a pictorului bacauan Doina Munteanu, în prezenta conducerii Muzeului de Arta din Bacau, dar si a iubitorilor de pictura. „Vreau sa o felicit pe Doina Munteanu pentru sensibilitatea cu care picteaza si reuseste sa transmita asta publicului. Expozitia este actuala, peisajele sunt de toamna, culorile sunt profunde“, a spus Carmen Istrate Murariu, directorul Muzeului de Arta din Bacau. Anul viitor, în luna septembrie, artistul plastic bacauan vrea sa organizeze o expozitie de mari dimensiuni, la Galeriile de Arta Frunzetti.

„Este o expozitie relativ mica. Sunt 26 de tabouri, pictate de mine în ultimile saptamâni. Sunt imagini vii ale locurilor care m-au impresionat, din Zemes, Luncani, Scorteni. Alte tablouri reprezinta padurea toamna, case paraginite sau casa bunicilor mei din Zemes“, a spus artistul bacauan.

 

Artista bacauana nu este la prima expozitie de acest gen. În ultimii ani ,alte lucrari au fost prezentate publicului larg, grupate în seria „Simboluri“, Sensuri de azi“, Simfonia culorilor“ sau „Obiceiuri si simboluri crestine“, realizata împreuna cu Ivu Vlad Geanina.

 

Doina Munteanu (54 de ani) este absolventa a este absolventa a Universitatii de Arte “George Enescu” din Iasi  si membru al Uniunii Artistilor Plastici. Din 1997 pâna în prezent a participat cu lucrari la peste 20 de expozitii, în tara dar si în Republica Moldova.

Cultura Cucuteni, redescoperita la Fulgeris

Arta bacauana, vazuta de pictorul Gheorghe Parascan

Expozitie Ioan Maric la Senat

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

Un comentariu

  1. Maria spune:

    O sursa de venit simpla, fara nici o investitie, la indemana oricui,elevi de liceu,studenti,salariati,pensionari, sigura si cu venituri imediate, verificata, cu dovezile castigului .NU este joc piramidal,NU este MLM, iar metoda de lucru, pas cu pas o primiti cerand “ vreau detalii pt. Sursa de venit” la Email: mica201255@yahoo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com