Conferinta Judeteana UNPR va fi la Directia Agricola

La intalnirea progresistilor bacauani este anuntata si vizita secretarului de stat al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), Gheorghe Emacu, vicepresedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) si responsabil cu organizarea filialelor pe zona Moldovei.

Vineri, 25 noiembrie, de la ora 11, la sala Directiei Agricole se va desfasura conferinta de lucru a Organizatiei Judetene a UNPR Bacau. Langa Adrian Mironescu, presedintele organizatiei bacauane, vor mai fi prezenti secretarul de stat Gheorghe Emacu, deputati si senatori din zona Moldovei dar si primarii atrasi in judetul Bacau.

”Am invitat si reprezentantii celorlalte partide, trebuie sa recunosc, cu exceptia PNL si PSD

„Conferinta va cuprinde un raport de activitate dar si obiectivele pe 2012. Este sigura venirea ministrului secretar de stat, Gheorghe Emacu, dar nu stim ce deputati si senatori vor fi prezenti. Am invitat si reprezentantii celorlalte partide, trebuie sa recunosc, cu exceptia PNL si PSD “, a spus presedintele Adrian Mironescu.

9 primari si cativa directori de institutii

UNPR Bacau a reusit pana in acest moment sa inregimenteze in randurile lui 9 primari din comunele judetului, care au dezertat din PNL si PSD, partide care nu le-au mai putut oferi siguranta unei candidaturi in 2012 si nici fonduri pentru primarii. In afara de acestia, dat fiind protocolul de guvernare, partidul si-a pus in functii de conducere mai multi membri. Este vorba de Ionel Silitra, director la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Bacau, Carleta Carmen Bodea, director adjunct la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Bacau, Ioan Andrei, inspector sef  serviciu SSM, la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Bacau, s.a. .

Adrian Mironescu promite: UNPR va lua 15% in Bacau

Onesteanul Daniel Balan a castigat cupa UNPR la table

2 Comentarii

  1. angelina spune:

    Onestenii vor fi onorati sa scape de Lemnaru si acolitii lui,e timpul sa avem un fruntea orasului un om demn,curajos si f.modest asa cum este Laurentiu Neghina,cel care di castigurile sale ofera cate putin si celor aflati in nevoi.As dori sa stim de ce Onestiul are cea mai scumpa factura la caldura si multe altele,un oras aproape mort,nesemnificativ,cu oameni ce-si duc cu greu zilele,un oras lipsit de vlaga si culoare…Blestemele oamenilor se vor abate peste capetele tuturor celor care au contribuit la distrugerea onestiului si a tarii!praful sa se-aleaga de toti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com