Partidul Miscarea Populara lanseaza maine, in Bacau, „Pactul pentru Moldova“

Partidul Miscarea Populara Bacau organizeaza miercuri, 19 februarie, în sala Ateneu din Bacau, de la ora 15, evenimentul politic „PACTUL Valerian VremePartidul Miscarea Populara -intalnire cu simpatizantii in Bacau (2)PENTRU MOLDOVA“. Pe lânga conducerea PMP Bacau, organizatori ai evenimentului, vor fi mai fi prezenti o serie de membri ai Colegiului Director PMP, printre care: Eugen Tomac, presedinte PMP,  Elena Udrea,  Teodor Baconschi, Daniel Funeriu, Vasile Gherasim. De asemenea, vor fi prezenti membri ai organizatiilor  PMP din Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui si Vrancea.

„Se pune problema unei voci unice in Moldova, care sa duca la nivel central problemele de orice fel: Fundatia Miscarea Populara (2)Partidul Miscarea Popularaeconomice, culturale, sociale…Acest lucru va genera o strategie pentru fiecare sector de activitate. Cum este Pactul pentru Moldova, se vor lansa astfel de actiuni si pentru celelalte regiuni ale tarii (Transilvania, Oltenia, Dobrogea)“, ne-a declarat deputatul Valerian Vreme, presedintele PMP Bacau.

Ideea unui pact regional pare sa mearga in aceeasi directie cu intentia anuntata de o serie de politicieni, care doresc regionalizarea Romaniei.

2 Comentarii

  1. Deea spune:

    Venirea in Bacau a celor de la Miscarea Populara arata ca Vreme e pe drumul cel bun in construirea unei drepte puternice …

  2. IRINA spune:

    pot veni si simpatizantii PMP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com