MRU a schimbat conducerea la Forta Civica Bacau. La europarlamentare partidul isi propune peste 8%

Formatiunea lui Mihai Razvan Ungureanu are o noua conducere în judetul Bacau. Decizia a fost luata în Biroul National MRU a ales o noua conducere in BacauPermanent, saptamâna trecuta. Noul presedinte interimar este avocatul Gelu Panfil, Intalnire Forta Civica-MRU (2)care în 2012, a candidat la Primaria Onesti, secretar general este inginerul Bogdan Vicol, iar organizatia municipala din Bacau este condusa de avocatul Vlad Secuiu. Chiar daca nu mai ocupa functiile interimare de conducere, nu au plecat din partid nici avocatii Laurentiu Chiciu, Nicu Baba, Laurentiu Banu sau Vasile Agapie.

Centrul de greutate al Partidului Forta Civica din judetul Bacau s-a mutat la Onesti. Atât presedintele Gelu Panfil, cât si secretarul general, Bogdan Vicol sunt din orasul de pe Trotus. Cu trei luni înainte de alegerile pentru Parlamentul European, Forta Civica îsi Gelu PanfilBogdan Vicolpropune sa-si consolideze organizatiile din judet pentru a putea depasi pragul electoral. „Exista un culoar de dreapta neocupat în Bacau. Vom face o mare supriza la europarlamentare, cu un scor de peste 8%“, a spus presedintele Gelu Panfil. MRU are în judetul Bacau adepti în principalele orase: Onesti, Bacau, Moinesti si chiar Târgu Ocna. „În mediul rural, situatia nu este prea roz. „În perioada urmatoare vom întari filialele existente si ne ne vom exitinde în mediul rural, în comune“, a precizat secretarul general Bogdan Vicol.

Vlad SecuiuVasile AgapiePresedintele Organizatiei Municipale a Partidului Forta Civica Bacau, avocatul Vlad Secuiu, crede ca in partid ar trebui sa ajunga in primul rand persoanele fara „cazier politic“. „Putem spune ca suntem la momentul 0. Avem o groapa in care trebuie sa turnam fundatia. Tocmai de aceea, trebuie sa avem oameni fara cazier politic“, a spus Vlad Secuiu.

„Cei care au condus partidul pana acum au facut lucruri bune. A fost totusi si o lipsa de organizare. Acum, trebuie sa gasim o formula sa ne reinventam pentru a face ce ne-am propus“, a spus avocatul Vasile Agapie, unul dintre membrii vechi ai Fortei Civice din Bacau.

4 Comentarii

  1. Tudorita spune:

    Panfil e fara cazier politic , a fost la PSD , apoi PDL , independent si acum la FC asta in 4 ani de cand face politica

  2. Floriana spune:

    PSD face 45% PNL 22%PDL 20% PMP 18% UDMR6% PC 5% PNTCD5% PPDD5% , restul o sa mearga la FC

  3. Deea spune:

    Toti avocatii se straduiesc sa faca politica? Sa le spuna cineva ca sunt cea mai hulita categorie profesionala din Romania. Lasati-ne …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com