Pâinea puscariasilor din Bacau a ajuns pe masa sinistratilor

Angajatii din Penitenciarul Bacau, dar si persoanele care îsi ispasesc aici pedeapsa, au strâns zilele acestea bani dar si alimente pentru persoanele îngropate în nameti.

Personalul din Penitenciarul Bacau s-a implicat în ultimile zile pentru strângerea de ajutoare pentru sinistrati. Acestia au reusit, într-un timp foarte scurt, sa doneze sume de bani pentru achizitionarea de alimente neperisabile (zahar, ulei, conserve din carne). Acestea au fost predate catre  centrul colector de distributie si de ajutoare a zonelor calamitate, de la Cercul Militar Judetean Bacau.

Mai mult, se pare ca si puscariasii din Penitenciarul Bacau s-au aratat sensibilizati de caderile masive de zapada si de dificultatile întâmpinate de sinistrati din cauza gerului si a viscolului. „Nici persoanele private de libertate nu au ramas indiferente la perioada grea prin care trec cei afectati de zapada. Acestea si-au manifestat disponibilitatea de a dona o parte din ratia de alimente(140 de persoane private de libertate au donat portia de pâine pe o zi, însemnând 140 de pâini) si un numar de 42 de persoane private de libertate au achizitionat alimente neperisabile în scopul donarii lor“, a declarat Madalina Matasaru, purtatorul de cuvânt al Penitenciarului Bacau.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Un comentariu

  1. botomei spune:

    Odata.panea hotilor era turtoiul .Astazi criminalii ,o duc mai bine decat bolavii sau batranii,puscariile devenind locuri de relaxare.Auzi colo…doneaza mancarea..!La munca ,la deszapezit si nu la trandavit..hotilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com