Muzica romantica, teatru si casatorii pentru o zi la Arena Mall

De Valentine’s Day, pe 14 februarie, la Arena Mall din Bacau este organizat un spectacol complex, care va dura opt ore. Pe scena vor evolua actorii Teatrului Bacovia dar si artistii Filarmonicii „Mihail Jora“ din Bacau.

Bacauanii care vor veni pe 14 februarie la Arena Mall, vor avea parte, gratis, de spectacole dedicate „Zilei Îndragostitilor“. Cei singuri si nu numai se vor bucura de îmbratisari si daca doresc si de flirt. „La început se va organiza o manifestare de tipul „free hugs“. Vor fi oferite bratari, care vor arata statutul fiecaruia. Cele verzi sunt pentru persoanele libere, galbene, pentru persoanele timide, iar cele rosii, pentru persoanele ocupate“, a spus Olivia Moraru, organizatorul manifestarii de la Mall. Cei care doresc sa se casatoreasca, o pot face, pentru o zi, fara implicatii si efecte pe termen lung. Evenimentul de la Mall va beneficia si de premii în valoare de peste 20 de mii de lei. Vor fi oferite la tombola premii care vor consta în vouchere pentru o cina romantica, SPA, abonamente fitness, torturi de ciocolata, prajituri s.a.

„Symphony of Love cu artistii Filarmonicii „Mihail Jora“

Cele mai frumoase piese dedicate amorului, clasice sau moderne, vor fi interpretate într-o maniera unica de artistii Filarmonicii „Mihail Jora“. 55 de instrumentisti vor canta piese de dragoste, parti ale unor lucrari clasice ale muzicii simfonice. „Va fi foarte frumos. Am avut curajul sa organizam acest spectacol, marti, chiar de Valentin’s Day si sa punem pe primul plan artistii de valoare ai Bacaului, fie ca vorbim de instrumentistii Filarmonicii sau de actorii Teatrului Bacovia“, a spus Ovidiu Budeanu, administratorul Arena Mall.

„Iubirea înflacarata“ vine de la Teatrul Bacovia

 Actorii Teatrului Bacovia au pregatit o piesa, interactiva, la care publicul este invitat sa participe activ. Dumitru Rusu, Bogdan Matei, Daniela Vranceanu, Florina Gazdaru si Anca Bucsa vor interpreta „Iubirea înflacarata“. „Este o piesa realizata chiar pentru „Ziua Îndragostitilor“. Este vorba despre doi baieti, care se lupta pentru o fata. Se întâmpla mai multe. Oricum, nu se termina cu „happy end“. Speram sa fie un spectacol gustat de public“, a spus Adrian Gazdaru, directorul Teatrului Municipal „George Bacovia“ din Bacau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com