Organizatia Partidului Poporului din Onesti a trecut la Partidul Verde

Organizatia municipala Onesti a Partidului Poporului a demisionat din formatiunea condusa de Dan Diaconescu si a trecut in bloc, astazi, la Partidul Verde. Este vorba de cinci vice-presedinti si 50 de membri ai PP-DD Onesti. Fostii adepti ai partidului OTV-ist au acuzat faptul ca functiile in Partidul Poporului sunt cumparate de la Bucuresti si ca Dan Diaconescu a tradat interesele „poporului“.

 Organizatia Partidului Verde din Onesti s-a intarit astazi cu fostii adepti ai lui Dan Diaconescu, care au constatat ca Partidul Poporului nu este al poporului, ci al celor care au bani si pot cumpara functii.  Intreaga organizatie a Partidului Verde il va sustine pentru fotoliul de primar al Onestiului pe inginerul Gheorghe Vicol, care a ales sa candideze independent, dar care se bucura de o larga sustinere din partea onestenilor.

Fostul secretar al PP-DD Ion Rusu afirma ca noua conducere s-a laudat ca a platit bani grei pentru functii. “Noua conducere a filialei a fost impusa de la centru, prin forta banilor si este finantata de niste oameni cu legaturi în lumea interlopa”, a spus Ion Rusu. Presedintele verzilor din Bacau, arhitectul Mircea Sandulescu, a împuternicit în functia de presedinte interimar al organizatiei municipale Onesti pe Costel Palade.         “În urma mai multor întâlniri, în care noi am prezentat proiectele noatre, echipa de la Partidul Poporului a decis sa intre in partidul nostru. Astfel de oameni, care nu se lasa mânjiti de banii negrii ce se ruleaza prin culisele politicii sunt oricând bineveniti alaturi de noi”, a spus Mircea Sandulescu.

Costel Palade, presedintele interimar al verzilor din Onesti a declarat : “Am fost încântat sa iau la cunostinta despre ambitioasa platforma politica a verzilor, dar si de calitatea lor profesionala si de prestigiul social de care se bucura. Cât timp acesti tineri ambitiosi si bine pregatiti, vor fi deschisi la sugestii venite din partea unor oameni mai în vârsta si cu experienta de viata, eu personal voi fi alaturi“, a spus noul presedinte interimar al verzilor onesteni.

3 Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com