Lumina Sfanta de la Ierusalim va ajunge pe Aeroportul International Henri Coanda si in casele credinciosilor

Potrivit site-ului oficial al Patriarhiei Romane (www.basilica.ro),în seara zilei de sâmbata, 14 aprilie 2012, cu binecuvântarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, delegatia Patriarhiei Române condusa de catre Preasfintitul Parinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, va aduce Lumina Sfanta de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim cu un avion special.

„Lumina Sfanta va fi oferita la slujba de Înviere (orele 24.00) de catre Preafericitul Parinte Patriarh Daniel clerului si credinciosilor prezenti la Catedrala patriarhala.

Patriarhul Daniel-sursa foto www.basilica.ro

Protoieriile din Arhiepiscopia Bucurestilor si alte eparhii ale Patriarhiei Române sunt invitate sa trimita delegati la Aeroportul International Henri Coanda în seara zilei de 14 aprilie 2012, în jurul orelor 18.30, pentru a primi Lumina Sfânta de la Ierusalim si a o oferi preotilor si credinciosilor.

De la Aeroportul International Henri Coanda, avionul special va duce Lumina Sfanta la Suceava, Cluj-Napoca, Satu-Mare si pentru clerul si credinciosii din nordul tarii. Reprezentantii eparhiilor Patriarhiei Române din nordul tarii sunt asteptati la aeroporturile din Suceava (în jurul orelor 19.30), Cluj-Napoca (în jurul orelor 20.30) si Satu-Mare (în jurul orelor 21.30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com