Laurentiu Neghina nu are Bacalaureatul, dar are studii superioare

Candidatul democrat liberalilor si progresistilor din Onesti nu are Bacalaureatul, dar are facultate. Laurentiu Neghina a confirmat pentru www.ziaruldegarda.ro ca are studii superioare si ca pliantele distribuite in Onesti ii apartin. Nu a putut preciza insa unde a facut facultatea fara sa aiba examenul de maturitate trecut.

Neghina afirma  ca este bine pregatit, desi a fost condamnat in dosarul de spaga la examenul de Bacalaureat de la Podul Turcului, la 8 luni de inchisoare, cu suspendare, fata de care a facut deja recurs. „Am facultate, veniti la Onesti si va spun. Stiu si eu ca a fost dat un comunicat. M-au mai sunat“, a spus Laurentiu Neghina.

Desi este condamnat la 8 luni de inchisoare, intrucat a incercat sa cumpere notele la Bacalaureat, in 2010, la Podul Turcului, Laurentiu Neghina isi face campanie electorala prin pliante in care afirma ca are studii superioare. El a picat Bacalaureatul cu nota 2 la matematica si 3,5 la anatomie. Laurentiu Neghina, candidatul coalitiei UNPR-PDL la Primaria Onesti, a ales sa-i minta pe onesteni, sfidand atat Justitia din Romania cat si bunul simt al onestenilor. Neghina a fost condamnat in data de 29 februarie, de Tribunalul Bacau, la 8 luni de inchisoare, cu suspendare, pentru infractiunea de cumparare de influenta in dosarul instrumentat de DNA la Bacalaureatul de la Podul Turcului (2010). Mai precis, Laurentiu Neghina a platit pentru a lua note de trecere la examenul de maturitate. Deoarece pe fir au intrat procurorii DNA, Laurentiu Neghina a dat examenul de maturitate pe bune. Si a luat dupa cat a stiut. Potrivit site-ului Ministerului Educatiei si Cercetarii, Laurentiu Neghina a stiut de nota 2 la matematica si de nota 3,5 la anatomie. Cu toate acestea, intreg Onestiul a fost impanzit de pliante semnate de candidatul Neghina, in care se afirma ca are studii superioare. Laurentiu Neghina ar putea fi condamnat definitiv la inchisoare, in dosarul „Spaga la Podul Turcului“, unde in curand se va judeca recursul. Ne intrebam, unde a absolvit Laurentiu Neghina facultatea, in mod ilegal, deoarece nu are Bacalaureatul?

rezultate Laurentiu Neghina:

http://examene.calificativ.ro/examene/rezultate-bacalaureat/2010/BC/page_403.html

Laurentiu Neghina afirma despre sine ca este cinstit, curajos si ca are studii superioare (a se vedea poza pliantului). O alta afirmatie din pliante spune ca „Primarul nepregatit dauneaza grav comunitatii“!”, se arata intr-un comunicat transmis redactiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com