Organizatia de femei a Partidului Miscarea Populara a fost infiintata si in Bacau (Foto)

Astazi, cateva zeci de simpatizanti si membri ai Partidului Miscarea Populara, Filiala Bacau s-au intalnit la Restaurantul Class pentru a Luminita Patrateanucunoaste echipa de conducere a Organizatiei de Femei a PMP Bacau. Alaturi de Luminita Patrateanu, desemnata presedinte interimar, s-au mai aflat fosta tenismena Ruxandra Dragomir-sefa Organizatiei de Femei la nivel national a PMP, deputatul Valerian Vreme, presedintele partidului in judetul Bacau dar si Elena Stanciu din Helegiu. Luminita Patrateanu a recunoscut ca noua postura in care se afla, aceea de a fi aleasa sefa a organizatiei de femei a unui partid, este una noua. Fost jurnalist si director al Monitorului de Bacau (2005-2007) si al Gazetei de Bacau (2007-2008), Luminita Patrateanu (consilier parlamentar al deputatului Valerian Vreme) spera sa atraga persoane tinere, cu initiativa, care doresc o schimbare reala in Romania. La conferinta au mai luat cuvantul deputatul Valerian Vreme, care a vorbit despre inconsistenta discursului politic (cazul Rosia Montana si al gazelor de sist), lucru valabil atat pentru PDL, cat si pentru USL. Mai mult, deputatul bacauan si-a reafirmat angajamentul deplin fata de presedintele Romaniei, Traian Basescu. Vreme a explicat ca „dreapta“ politica se aduna pana la alegerile din 2014 in jurul Partidului Miscarea Populara. Deja Partidul Forta Civica, prin Mihai Razvan Ungureanu, a facut pasi pentru coagularea unei noi formule politice. Viabila in 2014 si dupa alegerile europarlamentare.

2 Comentarii

  1. lumi spune:

    Bla, bla, bla; o gramada de nulitati s-au adunat ca sa-i aduca un calduros omagiu tov. Traian Basescu, „seful” statului, demis la referendumul de anul trecut.Iti vine sa vomiti numai cand auzi ridicati in slavi niste nemernici precum basescu si ungureanu(am scris intentionat cu litera mica) sau cand auzi de asa- zisa „dreapta”; niste slugoi care asteapta niste oscioare de ros. Cat despre persoanele tinere cu initiativa care cica sa se inroleze in partidul tradatorului de tara base… poate niste aurolaci, etnobotanisti cu creierul ferfenita, caci oamenii inteligenti nu sprijina mincinosii, leprele, profitorii si „tagma jefuitorilor”!

    • din oras spune:

      lumi-Ca sa te citez,intentionat te-am mentionat cu litere mici, dupa parerea ta valorile autentice sunt doctrinar de stanga, gen Gh.GH.Dej,N.Ceausescu,I.Iliescu,V.Hrebenciuc …Hai sictir SECURISTULE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com