Nou targ de imbracaminte si incaltaminte

Camera de Comert si Industrie Bacau organizeaza in perioada 14-18 noiembrie, la Central Plaza un nou targ de imbracaminte si incaltaminte. Concomitent cu acest targ vor fi amplasate si standuri cu produse alimentare.

„Sunt prezente peste 80 de firme din 12 de judete ale tarii, care prezinta si ofera spre vânzare o gama larga de produse la cele mai bune preturi: confectii de sezon pentru adulti si copii, încaltaminte si produse de marochinarie, dresuri si lenjerie intima, confectii din piele si blana, articole pentru copii, jucarii, cosmetice, bijuterii, artizanat si produse alimentare de calitate”, se arata in comunicatul CCI Bacau.

 Accesul este gratuit, iar programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 – 19.30.

Parteneri media:       Realitatea TV Bacau, Euro TV, 1 TV Bacau, Impuls TV,  TV Kit One?ti,                             Connect FM, Radio Kit, Ziarul de Bacau, Impartial de Bacau,                   Ziarul Ora 25, Info Trotu?, Sapte Seri, Zile si Nopti, www.bacau.info.ro, www.labacau.ro, www.ziaruldegarda.ro, www.autenticpromotion.ro, www.ghidulbacaului.ro, www.judetulbacau.ro, www.inimabacaului.ro, www.revistabacau.ro, www.bacauonline.com, www.publicitateabacauana.ro, www.megabacau.blogspot.com, www.bacau.net.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com