George Hristescu candideaza la deputati in Colegiul 3, Diaspora (update foto)

George Hristescu a emigrat in SUA in anul 2003. Sportiv de performanta si antreprenor de succes, în varsta de 36 ani, stabilit în Portland Oregon din 2003 se aliniaza la startul cursei electorale pe fondul unei dorinte de schimbare. George Hristescu afirma ca lupta impotriva coruptiei, fenomen instalat din plin in Romania. Mai mult, candidatul PPDD adreseaza si cuvinte „dulci” contracandidatilor, pe care ii numeste: „un ipochimen Sifonat, pdl-ist cu termen de valabilitate expirat; apoi o cantareata de pahar si voie buna simpatica în felul ei dealtfel, si ar mai fi vreo doi tinichigii, actualmente verzi, aruncati în cursa asta pentru a deruta, din nou, alegatorii”.

„Sper ca aceasta candidatura a mea pentru Parlamentul Romaniei sa fie UN SUCCES. Nu atat un succes personal, cat un succes pentru Diaspora, un succes pentru colegiul în care candidez – actiunile mele si parcursul meu profesional ma caracterizeaza a fi un învingator si ma recomanda cred drept persoana potrivita pentru aceasta demnitate publica. Scopul meu ca deputat va fi sa aduc o contributie rapida la curatarea Romaniei de elementele coruptiei si nu numai. Experienta mea in societatea americana – personala si ca om de afaceri – îmi da taria sa fiu direct, transant. Lupt pentru o Romanie Moderna si Eficienta, deschisa specialistilor adevarati. În planul meu de actiune nu va lipsi cel mai important element: Oamenii pe care ii reprezint, pentru ca împreuna se pot realiza multe. Programul meu este simplu si solutiile mele sunt concrete(www.hristescu.us).La aceasta ora consider ca pe pozitia mea eu nu am contracandidati, ci doar un ipochimen sifonat, pdl-ist cu termen de valabilitate expirat; apoi o cantareata de pahar si voie buna simpatica în felul ei dealtfel, si ar mai fi vreo doi tinichigii, actualmente verzi, aruncati în cursa asta pentru a deruta, din nou, alegatorii. A venit însa momentul sa dati o sansa clasei politice tinere, a venit timpul ca toti cei plecati ‘afara’ sa revina acasa si sa puna umarul la refacerea tarii noastre”, afirma George C. Hristescu.

“Nu în ultimul rand, candidatura domniei sale vine si pe fondul nemultumirii atat personale cat si a comunitatilor de romani din Diaspora legate de prestatia mai mult decat jenanta a celui care prin mijloace considerate nu tocmai curate si-a adjudecat postul de deputat in colegiul 3 Diaspora în 2008 si anume M.Lubanovici”, se arata in comunicatul semnat de Adrian Conciu, seful campaniei electorale a lui George Hristescu .

 
“Campania electorala pe care George Hristescu a început-o acum se caracterizeaza prin tinerete, mesaj direct, simplitate, utilizarea mijloacelor de socializare disponibile pe internet, cat si vizite „la cald”, prietenoase, în randul comunitatilor de romani din marile orase ale Statelor Unite ale Americii. Se remarca website-ul personal  www.hristescu.us cat si www.hristescupentruromania.ro, de unde reprezentantii mass-media sunt invitati sa selecteze fotografii, informatii si stiri de ultima ora pe tot parcursul campaniei, cat si planul de actiune si date de contact pentru o comunicare rapida si transparenta.
 
De subliniat faptul ca un important nucleu de sustinere va fi revista de opinie si cultura „Romanian Echo” fondata în 2006, aparitie de succes, magazin lunar în limba romana pentru comunitatile noastre din America, editata cu suportul unor scriitori si jurnalisti atat de pe teritoriul american cat si din alte tari ale lumii. Totodata, George Hristescu se bucura deja de suportul principalelor publicatii comunitare cu vechime de pe teritoriul american, precum „Romanian Jurnal” din New York NY, „Clipa” din California sau „Romanian Tribune” din Chicago IL.
 
Iata aici prima declaratie de presa a dlui Hristescu cu ocazia lansarii campaniei sale ce are loc în weekendul 10-11 Noiembrie în orasul de resedinta, Portland:.
 
 „Sper ca aceasta candidatura a mea pentru Parlamentul Romaniei sa fie UN SUCCES. Nu atat un succes personal, cat un succes pentru Diaspora, un succes pentru colegiul în care candidez – actiunile mele si parcursul meu profesional ma caracterizeaza a fi un învingator si ma recomanda cred drept persoana potrivita pentru aceasta demnitate publica. Scopul meu ca deputat va fi sa aduc o contributie rapida la curatarea Romaniei de elementele coruptiei si nu numai. Experienta mea in societatea americana – personala si ca om de afaceri – îmi da taria sa fiu direct, transant. Lupt pentru o Romanie Moderna si Eficienta, deschisa specialistilor adevarati. În planul meu de actiune nu va lipsi cel mai important element: Oamenii pe care ii reprezint, pentru ca împreuna se pot realiza multe. Programul meu este simplu si solutiile mele sunt concrete (. www.hristescu.us).  La aceasta ora consider ca pe pozitia mea eu nu am contracandidati, ci doar un ipochimen ?ifonat, pdl-ist cu termen de valabilitate expirat;  apoi o cantareata de pahar si voie buna simpatica în felul ei dealtfel, si ar mai fi vreo doi tinichigii aruncati în cursa asta pentru a deruta, din nou, alegatorii. A venit însa momentul sa dati o sansa clasei politice tinere, a venit timpul ca toti cei plecati ‘afara’ sa revina acasa si sa puna umarul la refacerea tarii noastre”. -George C. Hristescu
PORTLAND, Oregon USA.  Biroul de campanie al dlui George C. Hristescu -candidat in Colegiul Uninominal 3 Circumscriptia 43 Diaspora pentru Camera Deputatilor din Parlamentul Romaniei- anunta lansarea oficiala a candidaturii domniei sle, în urma nominalizarii validarii de catre Biroul Electoral Central pe listele PP-DD”, Coordonator campanie, Adrian Conciu.

                                         Zilele urmatoare va fi definitivat si dat publicitatii calendarul turneului pe care candidatul George Hristescu urmeaza sa-l efectueze în principalele orase americane cu numar semnificativ de romani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com