Mihai Banu are „inima mare” in colegiul 5

Doi grei ai agriculturii bacauane isi vor imparti voturile in Colegiul 5 pentru Camera Deputatilor. In estul judetului Bacau lupta se va da intre deputatul in functie Mihai Banu (ARD) si Ioan Melinte (PPDD), director la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura. In ecuatie mai exista si Viorica Marcu, care s-a ocupat, in ultimii ani, cu „toaletarea” copacilor din municipiul Bacau dar si cu unele achizitii de flori rare.

 Mihai Banu are „inima mare” sau palpitatii, deoarece ar putea avea probleme in colegiul care l-a trimis in 2008 in Parlament, cand era liberal. Ulterior, in 2010, Mihai Banu a trecut la PDL. Chiar daca a pastrat o relatie buna cu primarii din zona, in marea lor majoritate liberali, acum va trebui sa lupte atat impotriva „votului politic” USL, cat si  unui candidat redutabil, ca Ioan Melinte, care are o avere considerabila si sute de hectare de teren, in lucru, chiar in zona Stanisesti-Rachitoasa. Dintre toti candidatii, numai deputatul Mihai Banu a ales sa-si duca campania si pe internet, cu un site proaspat „updatat”.

Scrisoarea deputatului Mihai Banu, la inceput de campanie electorala!

Stimati cetateni,
Va multumesc pentru bunatatea cu care mi-ati acordat increderea in anul 2008, cand peste 43% din Colegiul 5 au votat cu Mihai Banu.
Sunt un om cu experienta in organizarea si conducerea organizatiilor din agricultura, cunoscator al vietii taranului roman- eu insumi fiu de taran din satul Balaia, comuna Filipeni, judetul Bacau. La varsta de 32 de ani am fost numitdirector al Unitatii Agroindustriale Racaciuni, la 37 ani am preluat cinducerea IAS Bacau(intreprindere agricola de stat specializata in zootehnie, agricultura industrie alimentara si comert). In perioada 2005-2008 am condus Directia Agricola Bacau si am fost in acelasi timp conducatorul directiilor agricole din Moldova.
Mihai Banu este un om cu inima mare!
     In urma inundatiilor din anul 1990- care au distrus satul Racaciuni, m-am ocupat de strangerea de fonduri si materiale, cu care s-au construit trei case in sat. In anul 2005, in urma inundatiilor care au distrus numeroase localitati din judetul Bacau, am adunat peste 500 tone de cereale si cateva sute de milioane de lei, pe care le-am donat cetatenilor din comunele afectate. Din fonduri proprii si fonduri atrase, in satul natal, am construit o casa parohiala si am reparat doua biserici. Am participat cu donatii personale la repararea si construirea unor lacase de cult(biserici) din judetul Bacau.
Mihai Banu este un specialist respectat!
     In anul 1992 am fost ales vicepresedinte al Patronatului National al Intreprinderilor Agricole de Stat. Tot in acelasi an am fost ales vicepresedinte al Federatiei Romane de Natatie, functie pe care am detinut-o pana in anul 2000. Federatia Cultivatorilor de Sfecla mi-a oferit calitatea de vicepresedinte. Ca om politic, m-am remarcat inca din anul 1992, cand am fost ales consilier judetean si membru al Delegatiei Permanente a Consiliului Judetean Bacau, functie pe care am detinut-o pana in anul 2000.
Mihai Banu- un parlamentar activ si priceput!
     Autor a peste cincizeci de initiative legislative, cea mai importanta finnd Legea Camerelor Agricole.      Am scris si sustinut textele mai multor motiuni simple impotriva ministrilor agriculturii.
Mihai Banu- un deputat harnic!
     In perioada 2010-2012, am sprijinit primariile Colegiului 5 pentru a primi importante resurse financiare cu care s-au construit scoli, gradinite, camine culturale, baze sportive, lacase de cult, drumuri, poduri si s-au pietruit sute de kilometri de drumuri comunale.
Romania de astazi este TRISTA. Avem nevoie in Parlamentul Romaniei de oameni cu experienta, devotament si pricepere. Fac parte din categoria oamenilor care se implica, asa ca: pe 9 DECEMBRIE, va rog sa veniti la VOT si sa votati INIMA si pe MIHAI BANU!
 Cu bunatate, Deputat MIHAI BANU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com