„Noi promovam elitele, în Partidul Nationalist nu au ce cauta indivizi ca Stavarache si Pinalti“

afirma  Mihai Tuburlui, liderul Noua Dreapta, Regiunea Moldova. Partidul Nationalist se afla în procedura de înregistrare la Tribunalul Bucuresti.

Mihai Tuburlui, liderul Noii Drepte din Moldova, afirma ca Partidul Nationalist a intrat în procedura de înregistrare la Tribunalul Bucuresti. Desi erau necesare doar 25 de mii de semnaturi, militantii nationalisti au strans peste 38 de mii.  „Suntem într-o faza înaintata de înregistrare a formatiunii politice. În maxim 30 de zile vom primi raspuns de la Tribunalul Bucuresti“, a spus Mihai Tuburlui. Liderul moldovean crede este posibil ca înregistrarea partidului sa întâmpine dificultati, deoarece ideile nationaliste nu sunt privite cu ochi buni. „Sper sa nu avem dificultati cu înregistrarea. În cazul partidului lui Dan Diaconescu, piedicile au fost intentionate, pentru a i se face publicitate“, crede Tuburlui.

Partidul Nationalist cauta elitele cu viziune de dreapta

Politica nationalistilor se va baza pe promovarea elitelor si a ideilor crestin-democrate. Dupa ce partidul va fi recunoscut, liderii isi doresc atragerea politicienilor cu viziune de dreapta din zona PNL- PDL.  „Acum PNL este de stânga. Desi a ajuns un partid foarte mic, el este destul de coagulat. Aceasta formatiune a contribuit cu oameni la formarea PDL-ului si UNPR-ului. Totusi, în conjuctura USL-ului, oamenii de dreapta nu se mai regasesc“, a mai spus liderul nationalist.

Desi  Noua Dreapta si-a exprimat anterior dorinta de a-l atrage pe Romeo Stavarache in randurile sale, acum aceasta varianta este exclusa. Primarul Bacaului este considerat de nationalisti un politician fara viitor. ”Avem zeci de mii de tineri care au terminat facultati de prestigiu in strainatate. Acesti tineri trebuie sa conduca tara. Vrem sa iasa la suprafata elitele si sa scapam de gunoaiele care ne conduc. Fireste, nu avem nicio treaba cu indivizi ca Stavarache sau Pinaliti (Gheorghe Stefan) si nu vrem sa intre in partidul nostru. Sunt politicieni care cauta sa se imbogateasca, nu se gandesc la viitor, ci doar la prezent. Noi vrem tineri, nu oameni care mai au de trait 10 ani“, a spus Mihai Tuburlui.

 

3 Comentarii

  1. magy spune:

    Daca promovati elitele si oamenii seriosi.Mergeti si pe la sate ,ptr ca sunt oameni de nadejde .Nu dispretuiti oamenii simpli,ptr ca pierdeti.Dac sunteti moderati si nu primiti oameni politici de la FSN,atunci veti avea viitor ca partid.Va votez cu cu o conditie:Sa potoliti inmultirea tiganilor si cumintirea lor,ptr ca in viitor,ei o sa devina majoritari si atunci nu mai cred ca partidul vostru o sa mai existe.

  2. Damian Mihai spune:

    Sustin cu toata fiintla mea Noua Dreapta,mai ales cind „Patria este intr-o mare primejdie, se indreapta catre disolutie.Asta numai din cauza tradarilor la care este
    zilnic supusa. Nu este locul sa dezvolt aici pericolul care ne paste. Cred cu tarie ca numai Noua Dreapta si Majestatea sa mai poate salva natia si patria.

  3. Sustin Noua Dreapta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com