Nepotul lui Dan Diaconescu a fost condamnat la puscarie, dupa ce a muscat un politist

Radu Diaconescu a primit pedeapsa cu suspendare, dar are termen de încercare 2 ani si jumatate. Politistii care au fost muscati, scuipati si înjurati si de tânar au primit despagubire câte 4000 de lei sau 2000 de lei, în functie de agresiunea suportata.

Radu Diaconescu (21 de ani), nepotul prezentatorului TV Dan Diaconescu, a fost condamnat zilele acestea, pentru ultraj, la 6 luni de închisoare, cu suspendare dar si la plata unor daune morale. Decizia a fost luata de Judecatoria Bacau, în urma unui proces fulger, judecat de magistrati în mai putin de o luna. „Radu Diaconescu a fost condamnat pe bune. El si-a recunoscut faptele si astfel a beneficiat de reducerea prevazuta în codul de procedura penala. A avut o atitudine sincera si îsi regreta faptele“, a spus avocatul Liviu Ghioc, care l-a reprezentat în instanta. Magistratii bacauani au dispus ca politsii care au fost agresati sa primeasca despagubiri morale. Alexandru Nichitus si Alexandru Miclaus au de primit 4000 de lei, iar Iulian Bardasu si Catalin Paduraru, câte 2500 de lei.

 

Este student la Universitatea din Birmingham

 

În noaptea de 5 spre 6 septembrie 2011, nepotul lui  Dan Diaconescu a agresat politistii care l-au oprit în trafic. Radu Diaconescu mergea pe contrasens la iesirea din Bacau spre comuna Sarata. Tânarul, cu o alcoolemie de peste 1,5 la mie, l-a muscat de mâna pe unul dintre politisti iar celorlalti le-a adresat injurii. El s-a manifestat foarte agresiv si în momentul când a ajuns la Spitalul Judetean de Urgente, pentru recoltarea de sânge. Pe camerele de supraveghere sunt suprinse mai multe scene. „Sa-mi dai drumul! Ba handicapatule, da drumul la catuse. Mortii vostri…“, le-a spus politistilor, atunci, Radu Diaconescu. În ciuda celor întâmplate, nepotul lui Dan Diaconescu pare sa fie un tânar de exceptie, la învatatura. „Radu Diaconescu a facut doi ani la o facultate din Bucuresti si pentru rezultate foarte bune a fost admis la Universitatea din Birmingham (Anglia)“, a mai spus avocatul Liviu Ghioc.

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com