Narcis Ianau, finalist la Eurovision 2013, si-a serbat majoratul in centrul vechi al Capitalei

Bacauanul Narcis Ianau, cunoscut pentru vocea deosebita de contratenor, a împlinit pe 24 februarie, 18 ani. Dupa ce a narcis Ianau si iubita Madalina Ciobanu (2)Narcis Ianau la Concertul pentru Suflel al Salonului de Piane (7)

„Nu am facut cine stie ce petrecere la 18 ani. Dupa emisiune am stat în camera de hotel cu o prietena, Alexandra, dupa care, pe la 3 dimineata am luat masa într-un restaurant din centrul vechi. Îmi pare rau ca iubita mea, Madalina, nu a putut veni sa ma sustina, deoarece este foarte racita. Vom sta departe unul de celalalt, pîna se face bine. Eu nu-mi permit sa racesc acum, când mai e putin pâna la finala“, a spus Narcis Ianau.

Tânarul Narcis Ianau, care a facut senzatie cu interpretarea unor piese dificile la „Românii au talent“ s-a calificat ieri în finala Eurovision 2013. Alaturi de el mai concureaza si nume consacrate ale scenei muzicale. „Sunt multi buni la aceasta finala. Voi cânta cum voi putea mai bine. Voi concura cu artisti ca Elena Cârstea, Luminita Anghel s.a.“, a mai spus Narcis Ianau.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com