Pilotul Adrian Raspopa, pregatit la Sky Wellness

Sezonul competitional de raliuri din acest an gaseste echipajul bacauan Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu in plina pregatire. Pe 7-8 martie, echipajul Adrian Raspopa – Catalin Grigoriu va efectua la Valea Uzului,  langa Onesti, primul test pe asfalt cu modelul DS3 R3,. Sesiunea va fi monitorizata de Yann Chamelton – inginer la Citroen Sport.

Responsabila de masina pilotilor poreclita Emanuelle  este echipa de la Pro Motor Ramnicu Valcea condusa de  Mugurel Pirscoveanu,iar revizia completa “de iarna” a acesteia a fost sustinuta indeaproape de sfaturile celor de la Citroen Sport.

De conditia fizica a  pilotului Adrian Raspopa se ocupa in acest an echipa din cadrul centrului de pregatire Sky Wellness: managerul Claudiu Osman -campion national de Kick Boxing si Muay Tay –  si antrenorul Valentin Floricel.

,, Sustinem sportivii de performanta si credem ca pentru a face rezultate marcante ai nevoie de un mediu propice desfasurarii unor antrenamente intense, iar  centrul Sky Wellness il ofera lui Adrian Raspopa acest confort ‘’, a declarat Claudiu Osman.

,, Sunt foarte bucuros si motivat de faptul ca pot lucra cu profesioSky Wellness (2)Sky Wellnessnisi intr-un mediu profesionist. Alaturi de Valentin urmaresc un program cu 4 antrenamente pe saptamana , bazat foarte mult pe exercitii cardio si de echilibru . Sunt mai mult decat convins ca o forma fizica foarte buna ma va apropia mai mult de ceea ce ne dorim anul acesta, si anume castigarea unui nou titlu in cadrul grupei 2WD’’ a afirmat Adrian Raspopa.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com