Nadia Comaneci a venit in Onesti pentru a-si conduce tatal pe ultimul drum

Au fost alaturi de Nadia Comaneci fostele colege si prietene, vecinii dar si oameni simpli. Sute de onesteni au venit sa o întâmpine pe gimnasta si sa depuna flori si coroane la sicriul tatalui ei.

Masina mortuara, care a adus trupul neînsufletit al lui Gheorghe Comaneci, a ajuns în Onesti în jurul orei 15.00. Acesta a fost depus în fata altarului, loc unde s-a facut o slujba. La scurt timp, zeci de coroane si jerbe de flori au sosit la biserica. Au trimis, în semn de compasiune, Autoritatea Nationala de Sport, Federatia Româna de Gimnastica, Colegiul Sportiv Nadia Comaneci, dar si familia Tiriac.  De la ora 18.30, ceremonia religioasa a stâlpilor va fi oficiata de PS Ioachim Bacauanul, alaturi de un sobor numeros de preoti din Onesti.

Nadia Comaneci a venit în Onesti în jurul orei 13.00 si a fost cazata la Hotel Trotus. Ea venit într-o tinuta sobra si în scurt timp a mers catre Biserica Sfântul Neculai din localitate. Aici s-a întâlnit cu protopopul Constantin Alupei, cu primarul Emil Lemnar dar si fratele ei, Adrian. Foarte marcata de moartea lui Gheorghe Comaneci a fost Elena Comaneci (73 de ani) sotia acestuia, care a plâns în tot timpul. Trupul lui Gheorghe Comaneci a fost adus în biserica, în fata altarului, loc unde a avut loc o slujba de pomenire. La plecare, Nadia Comaneci a multumit mass-mediei: „Va multumesc ca sunteti alaturi de mine!“, a spus Nadia.

Gheorghe Comaneci va fi înmormântat în cimitirul Bisericii Sfântul Nicolae, unde familia avea un loc de veci. Groapa a fost sapata astazi, la 1,60 adâncime. „Am sapat-o astazi, mai sunt si altii aici. Nu putem sapa mai mult ca dam de alte sicrie. E locul de veci al familiei“, a spus un gropar. Cimitirul unde va fi îngropat mâine Gheorghe Comaneci se afla în vecinatatea Salii Polivalente „Nadia Comaneci“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com