A murit tatal Nadiei Comaneci. Trupul neinsufletit va fi adus la Onesti (foto)

Tristete in familia celei mai bune gimnaste din România din toate timpurile. Nadia Comaneci va fi prezenta zilele urmatoare in orasul natal Onesti pentru a-si inmormanta tatal. Cel mai probabil, slujba de inmormantare va avea loc sambata, la Biserica Sfântul Neculai din Onesti.

Gheorghe Brasoveanu, directorul liceului cu program de gimnastica, la care a fost adusa prima oara Nadia Comaneci, îl cunostea bine pe Gheorghe Comaneci. „A fost mecanic la fostul SNC. Era un om harnic, de treaba, care a avut grija de copii. A avut un rol pentru îndrumarea Nadiei spre gimnastica. De vreun an nu l-am mai vazut. Stiam ca este bolnav. Sper ca Nadia sa fie puternica, sincere condoleante“, a spus Gheorghe Brasoveanu.

A fost inaugurata Sala “Nadia Comaneci” din Onesti (Galerie Foto)

Gheorghe Comaneci este descris de vecini si apropiati ca un om linistit si foarte respectuos. „Era un om de treaba. Îl stiam când vindea muraturi în piata. Stiu ca era bolnav. Dumnezeu sa-l odihneasca!“, a spus Silvia Dumitru. Vecinii lui, aproape toti în vârsta, îl cunosc din tinerete. La blocul 12 de pe strada Tineretului din Onesti s-au strâns sa mai schimbe o vorba. „Stim ca a murit. Cred ca o sa-l îngroape în Onesti. La Biserica Sfântul Neculai. Am auzit ca îl aduce mâine“, a spus Valeriu Luca (63 de ani), dupa care a mai continuat: „Îl stiu de când ne-am mutat aici. O tin minte pe Nadia, se juca aici, în fata blocului“, a mai spus vecinul. Si Traian Lefter (67 de ani) spera sa-l mai vada odata. „Îmi pare asa rau! Vreau sa transmit condoleante Nadiei“, a spus suparat Traian Lefter.

Elevii si studentii bacauani pot învata in SUA cu Fulbright

Exclusiv: Bacauanul Johnny Poppa ii ofera albumul “Marturisiri” printului William al Marii Britanii

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com