Corpul Pacii promoveaza predarea creativa la CCD Bacau

Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau, în colaborare cu Peace Corps România, organizeaza miercuri, 14 noiembrie 2012, de la ora 13.00, atelierul de predare creativa “Getting Visual, Getting Creative”. Workshop-ul va fi sustinut de Simon Parker, trainer si colaborator Peace Corps.

Activitatea se adreseaza profesorilor de limba engleza si se va desfasura la Centrul American Corner Bacau, din incinta Casei Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau, cu sprijinul profesorului Anca Rafiroiu, inspector scolar de specialitate al I.S.J. Bacau. În cadrul atelierului vor fi expuse o serie de metode de predare creativa, precum: predarea comunicativa, creative writing, 5 minute activities.

De asemenea, cadrele didactice vor primi informatii despre tipurile de resurse disponibile, adunate de Peace Corps, de-a lungul celor 22 de ani de activitate în România, destinate profesorilor de limba engleza, dar si ONG-urilor de tineret, sau dezvoltare comunitara. Cu o experienta de peste 20 de ani în predarea limbii engleze si în coordonarea de programe de training, britanicul Simon Parker, s-a relocat în România, în anul 2003. A activat ca profesor la Brasov, Bucuresti, Cluj si Fagaras, ca teacher trainer, în programul SQL si ca director al organizatiei Albion Training, coordonând totodata programe pentru profesori de limba engleza, din Bulgaria, Rusia, Serbia si Slovenia. „Acest atelier de predare creativa îsi propune familiarizarea profesorilor de limba engleza, cu noi metode de predare, pe care acestia le vor putea aplica la clasa, cu scopul îmbunatatirii actului educational”, ne-a declarat Oana Jianu, coordonatoarea ”Centrului American Corner Bacau”.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com