Mihaela Badic e sexy pe Facebook

Mihaela Badic, primarul comunei bacauane Helegiu, si-a postat poze sexy pe Facebook. De cand este primar, printre picaturi, Mihaela Badic a reuist sa vada cateva tari de pe mai multe continente. Cel mai mult i-a placut in Asia. Acum un an, Revelionul l-a petrecut la mii de kilometri de casa.  „Revelionul din 2009-2010 l-am petrecut in Thailanda. Pozele nu sunt din Filipine”, ne-a spus Mihaela Badic.

Primarita la Helegiu, in costum de baie in timp liber

Primarita Badic vede pulsul comunei, adeseori si prin intermediul retelelor de socializare. Elaturi de ea si alti politicieni, precum ministrul Valerian Vreme sau liberala Cristina Pocora au cont pe Facebook. „Sunt foarte multi tineri dar si adulti din comuna care intra pe internet. Sunt sute de tineri si chiar copii de gimnaziu sau scoala primara. Eu nu vad nicio problema daca imi poze cu mine in costum de baie. Si primarul are dreptul la viata personala”, crede Mihela Badic.

Isi face blog la www.mihaelabadic.ro

Tanara liberala din Helegiu are afisate poze din Thailanda, Grecia, Italia sau chiar Israel. Isi doreste ca in viitor sa fie mai prezenta pe web. Tocmai de aceea, de curand si-a achizitionat un domeniu nou de internet. Isi va face blog. „Mi-am luat domeniul www.mihaelabadic.ro. Urmeaza sa facem un upgrade si la adresa www.helegiu.ro”, ne-a mai spus Mihaela Badic.

 

 

„E puternica datorita slabiciunilor”

 

Acesta este citatul preferat al primaritei Mihaela Badic, postat pe pagina personala de Facebook: ,,Sunt puternica tocmai datorita slabiciunilor mele, cu cat le vei cunoaste mai mult cu atat ma vei subestima si nu vei putea intelege de ce pot domina, fara sa domin”!… Meet-The Sun.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com