Conservatorii bacauani, loviti sub centura de Vasile Nistor

Senatorul bacauan Vasile Nistor trece la conservatori. Anuntul a fost facut in plenul Senatului României, la doar o zi dupa ce acesta isi anuntase demisia din PDL si intentia de a deveni parlamentar independent. Trecerea lui la Partidul Conservator a uimit Organizatia judeteana Bacau. Presedintele Constantin Avram isi doreste ca senatorul Vasile Nistor sa puna umarul la cresterea partidului si mai spera sa-si pastreze functia de presedinte, deoarece a fost ales democratic de intreaga organizatie judeteana.

Presedintele Avram a aflat din presa

„Oricine este binevenit in partid, orice om, atata timp cat isi face treaba. Si asta este valabil si pentru domnul senator Vasile Nistor. Eu am aflat de trecerea lui la Partidul Conservator odata cu anuntul facut de dumnealui in plenul Senatului. Nu stiu daca e normal sau anormal. V-as raspunde cu o intrebare: Este ceva normal in politica Romaniei?, a spus Constantin Avram.

 

Constantin Avram spera sa nu-si piarda functia

Constantin Avram crede ca in PC se vor respecta principiile democratiei iar venirea senatorului Nistor nu-i va pune probleme la scaunul de presedinte. „Este greu de presupus ca va fi presedinte. Alegerile au fost in aceasta vara si am fost ales democratic de peste o mie de membri. Eu sper ca venirea dumnealui sa intareasca organizatia!”, a mai spus Constantin Avram.

„Pitu” a plecat din PD din cauza lui Vasile Nistor

In mai 2006, Constantin Avram a plecat din PD, acuzand practicile dictatoriale ale presedintelui de atunci, Vasile Nistor. „Lui Vasile Nistor nu-i reprosez decat lipsa de comunicare. In rest are dansul destule sa-si reproseze“, a spus Constantin Avram, odata cu plecarea din PD. „Pitu” a preluat functia de presedinte al PC-ului, unde a ajutat la crearea unei organizatii puternice. Acum, fara a fi consultat de Dan Voiculescu, Constantin Avram trebuie sa lucreze cu acelasi om.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com