Mihaela Badic, primarita din Helegiu, s-a maritat! Vezi ce si-a dorit cadou de nunta!

Frumoasa primarita din comuna bacauana Helegiu, Mihaela Badic, a facut nunta, sambata, la Magic Garden din Darmanesti. Masina de epoca, invitati din lumea politica onesteana, daruri de nunta peste daruri de nunta. Mihaela Badic a pastrat insa o discretie totala Mihaela Badic s-a maritat! (3)asupra celui cu care si-a unit destinul pentru tot restul vietii. Chiar si pe pagina de Facebook a edilului din Helegiu nu sunt mentiuni legate de numele si ocupatia partenerului de viata. Cateva poze cu Fuego, de la zilele comunei, o poza cu invitatia de nunta, iar astazi au aparut primele semne ale petrecerii: pozele postate de nuntasi.

Ce si-a dorit insa primarita Mihaela (fosta Badic), ca dar de nunta? Sa primeasca bani pentru modernizarea drumului din Dragugesti! Un dar romantic! Numai bun pentru castigarea unui alt mandat de primar! In afara de asta, separat, primarita si-a mai dorit si ceva materiale de constructii pentru casa care intentioneaza sa o construiasca impreuna cu barbatul iubit!

„Se spune ca mirii trebuie sa-si faca publica lista de cadouri… Sa vedem, fier de calcat am, cateva tigai, da, aspiratorul inca imi functioneaza, deci, nu va grabiti sa ne cadorisiti… Dar daca totusi vreti s-o faceti, am avea nevoie de cativa metri cubi de scandura, grinzi, capriori, ciment, caramida, in mare, cam tot ceea ce ar fi necesar pentru constructia unei casute… Insa cel mai mult si mai mult as vrea sa primesc ca dar de nunta finantarea pentru modernizarea drumului de la Dragugesti. Ce spuneti, ma ajuta cineva? O sa fac un nou apel la ”autoritatile finantatoare” poate de data asta ma vor auzi si-mi vor face un altfel de dar… Pana atunci, va doresc la randu-mi sa fiti fericiti! Mihaela, inca BADIC…“, scria pe 14 septembrie Mihaela Badic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com