Medalie de bronz pentru Alin Beca si Catalna Tampau la Campionatul Mondial de Dans Sport pentru Juniori de la Moscova

La Moscova, în zilele de 29 si 30 martie, a avut loc Campionatul Mondial de Dans Sportiv pentru Juniori 2 si Campionatul European de Adulti Standard. Conducatorul delegatiei române a fost antrenorul si arbitrul bacauan Valentin Illes, iar elevii Clubului Authentic Dance Sport 2007, Alin Beca si Catalina Tâmpau, din Bacau, au urcat pe podium, pe locul trei.

Valentin Illes si elevii, la MoscovaWeekend-ul trecut, la Moscova a avut loc Campionatul European de Adulti Standard si Campionatul Mondial de juniori 2 Latino. La aceasta competetie România s-a situat pe podium, gratie antrenorului bacauan Valentin Illes si perechii Alin Beca – Catalina Tampau, de la Authentic Dance Sport 2007. Dansatorii bacauani au cucerit. „Sub nicio forma nu ma asteptam la un asemenea rezultat. La competitie au participat 77 de perechi, din 37 de tari. Catalina Tâmpau are 13 ani, iar Alin Beca, 14 ani si fac dans sportiv de 7 ani si au concurat si cu sportivi valorosi de 15 ani. Sunt multipli campioni nationali, la juniori, dar si finalisti, trei ani consecutiv, la Grand Slam din Stuttgart, Germania. Sunt extrem de multumit de evolutia lor“, ne-a declarat Valentin Illes. Deplasarea la Moscova a fost achitata din banii Federatiei Române de Dans Sportiv.

Mihai Paraschiv si Diandra Illes, aur la 16-18 ani, la Dance Masters 2014 din Bucuresti

 

În aceeasi perioada si România a gazduit un eveniment de talie internationala. Este vorba de Dance Masters 2014, care a avut loc la Sala Polivalenta,fiind organizat de Cluburile Phoenix, Pas în Doi , Bogdan Paun si Federatia Româna de Dans Sportiv. Au participat aproximativ 2000 de sportivi din 15 tari, iar jurizarea a fost asigurata de arbitri din tari cu traditie în dansul sportiv. Cluburile bacauane au avut reprezentanti la mai multe categorii de vârsta. Mihai Paraschiv-Diandra Illes de la Clubul Authentic Dance Sport 2007 care s-au clasat pe locul 1 la categoriaYouth  Open Latin (tineret 16-18 ani) .În competetia standard, la  aceiasi categorie de vârsta s-au clasat pe locul 3. De asemenea trebuie mentionat locul 4 la clasa E16-35 ani, rezultat obtinut de perechea Marian Haidau – Bianca Arseni de la Clubul de Dans Sportiv Adamas Bacau, care , în urma punctajului de la aceasta competetie au promovat într-o clasa superioara. Perechea Mateo Ipate –Madalina Ciuche, tot de la Adamas, s-a clasat pe locul 6, la  finala clasei D 6-11ani. În afara de acestea si alte perechi bacauane au fost prezente la aceasta competetie, reusind sa acumuleze puncte importante, care conteaza în clasamentele Federatiei Române de Dans Sportiv. Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com