Materiale promotionale in proiectul “Promovarea turismului cultural în judetul Bacau“

Maine, de la ora 13,00, la sediul Complexului Muzeal „Iulian Antonescu” Bacau, va avea loc lansarea unui set de materiale promotionale, care vizeaza obiective cu potential turistic cultural de pe teritoriul judetului Bacau.

In cadrul campaniei vor fi oferite „Ghidul Judetul Bacau- Repere culturale“, „Harta obiectivelor cultural-istorice de pe teritoriul judetului Bacau“ si un set de patru vederi cu obiective cultural-istorice bacauane.

„Actiunea face parte din proiectul „Promovarea turismului cultural în judetul Bacau”, proiect finantat de catre Consiliul Judetean Bacau si Asociatia „Civitas Bacoviensis” Bacau. Materialele care vor fi lansate prezinta obiective istorice si arhitecturale, situri arheologice, lacasuri de cult, monumente istorice, muzee si colectii muzeale din judetul Bacau, constructii mestesugaresti si industriale, statui si monumente ale eroilor“, a precizat dr. Elena-Lacramioara  Istina, arheolog sef al Muzeului „Iulian Antonescu“ si presedinte al Asociatiei „Civitas Bacoviensis“ din Bacau.

 

La manifestare vor participa elevii clasei a XII-a D de la Colegiul „Grigore Antipa” Bacau (specializarea „Tehnician în turism”) coordonati de profesorul Constantin Ciofu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com