Martisoare de la Iron Man

Ion Oncescu, supranumit Iron Man,  multiplu campion la skandenberg dar si posesor al unui record mondial, dupa ce a reusit sa Ion Oncescu si gorilele au dat martisoare (3)doboare Ion Oncescu si gorilele au dat martisoare (1)mana a 1024 de competitori in 24 de ore, a oferit ieri martisoare.

Cu ocazia zilei de 1 Martie, sportivul a împartit pe strada si la metrou, in Bucuresti, nici mai mult nici mai putin de 600 de martisoare si flori, stabilindu-si un nou record, la care visa înca din copilarie. Si ca orice campion de talia sa, Oncescu a avut alaturi si trei asistenti  exotici, trei gorile, carorara le-a dat o sarcina clara: sa “strânga” cât mai multe zâmbete de la reprezentantele sexului frumos.

Ion Oncescu si gorilele au dat martisoare (6)“ Desi mare parte din timpul meu mi-l petrec antrenându-ma pentru doborârea unor noi recorduri, de fiecare data, de 1 Martie îmi iau liber pentru a oferi flori si martisoare persoanelor dragi din viata mea. Am vrut ca anul acesta sa fac ceva mai mult si sa daruiesc cât mai multe zâmbete doamnelor si domnisoarelor. Asa caIon Oncescu si gorilele au dat martisoare (5) am mai doborât un record, la care visam de când eram mic, de-aia mi-am si luat asistenti … am daruit 600 de martisoare si flori si cu ocazia asta poate vine si primavera mai repede ”, a spus Ion Oncescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com