Marele Maestru Constantin Savoiu: Elitele trebuie sa conduca tara, altfel vom pieri ca natie!

Gen (r) Bartolomeu Constantin Savoiu a devenit zilele acestea presedinte executiv al Aliantei Lege si Ordine (ALO), o organizatie cu scopuri politice si de monitorizare a puterilor statului. Constantin Savoiu este totodata si Mare Maestru al “Marii Loji Nationale Romane 1880“, vicepresedinte al Confederatiei Interaliate a Ofiterilor in Rezerva NATO si al Federatiei Militarilor din Romania (FMR) dar  si presedintele Asociatiei Ofiterilor in Rezerva din Romania (AORR).

 

Marele Maestru Constantin Savoiu crede ca in Romania este imperios necesar sa fie schimbat sistemul electoral (dupa model Elvetian) pentru ca elitele sa ajunga in fruntea politicii romanesti. Seful Marii Loji Nationale Romane 1880 ii invita in „Masonerie“ pe romanii care au o inima curata, cultura, o cariera, care se simt liberi si cred in Dumnezeu-Marele Arhitect.

 Mircea Merticariu: Domnule Constantin Savoiu, infiintarea Aliantei Lege si Ordine este un semnal puternic venit dinspre elitele romanesti impotriva abuzurilor din Romania. Aveti resurse pentru a va indeplini obiectivele?

Bartolomeu Constantin Savoiu :Nu voi vorbi in calitate de Mare Maestru al Marii Loje Nationale Romane 1880, ci in calitate de presedinte executiv al Aliantei Lege si Ordine. Noi am aparut ca un protest, strigat puternic al constiintei romanesti impotriva abuzurilor din aceasta tara. Din nefericire, 22 de ani ne-am balacit, scuzati expresia, in mocirla. In limba greaca avem o expresie-catharsis. Uitati-va la Polonia, la fostul RDG sau la Cehia. Acolo s-a facut curatenie. Unii au facut puscarie. Si la noi trebuiau condamnati tortionarii, dar acestia isi iau pensia linistiti. Noi am construit noua societate pe o baza mocirloasa si de a aceea platim un tribut greu demonilor comunismului. Clasa politica, care nu iubeste tara, iresponsabila, inculta, are un singur scop, de a face afaceri. La noi se voteaza proportional, in functie de puterea partidului. Poate sa fie corupt, fara carte, dar sa fie in fruntea listei.Trebuie sa refacem clasa politica si sistemul electoral, pentru ca tinerii capabili sa ajunga sa conduca destinele tarii. In Occident este votul direct, majoritar. In primul tur se desemneaza primii doi competitori, iar in al doilea tur se alege cel mai bun. Trebuie ca aceasta mare opera de refacere a Romaniei sa cuprinda si Justitia, care este corupta.

M.M.Cine sunt vinovatii pentru aceasta stare a societatii, acum dupa mai bine de 22 de ani de la evenimentele din decembrie 1989?

Bartolomeu Constantin Savoiu: Noi suntem vinovatii, dar sunt si influente straine. Noi suntem obligati sa ne facem un proces de constiinta. Lent, aceasta stare de degradare morala si sprirituala continua. Eram inainte de Revolutie peste 23 de milioane, acum suntem sub 20 de milioane. Curand vom ajunge la 15 milioane si exista premise sa disparem ca natie. Avem nevoie de un nou avant national. Si nu nationalist. Nationalist inseamna sovinism, inseamna a-i exclude pe ceilalti. Acum este aceasta discutie cu Universitatea de Medicina de la Targu Mures. Vedeti dumneavoastra o universitate romaneasca in Budapesta? Iar noi avem acolo 300 de mii de romani. Dar noi avem vocatia de a ne autodistruge. Noi ii vrem pe toti langa noi. Suntem in curs de a ne autodistruge. Elemente nationaliste sovine, contrare Romaniei. Ii iubim pe toti, pe evrei, rusi, ucraineni, unguri, dar totul in respectul tarii. Noi suntem in curs de a face o crima contra viitoarelor generatii.

M.M.: Masonii au avut un rol important in istoria Romaniei ultimilor secole. Ce rol are acum MLNR?

Bartolomeu Constantin Savoiu: Masoneria este o veche societate initiatica. Exista un rit, o initiere. Nu este un club de popice si nici un club sportiv. Este o societate milenara.Avem primile documente prin 1300. Free mason inseamna zidari liberi, care se puteau deplasa oriunde pentru a construi. La Royal Art-Arta iubirii lui Dumnezeu. Preotii mi-au pus o intrebare: Mare Maestru, aveti un Dumnzeu al vostru? Dar, este Dumnezeul tuturor, le-am raspuns! Unii il numesc God, altii Iahve. Pentru noi este Creatorul nostru, Marele Arhitect.

Actualmente, Masoneria, care a fost un factor de coeziune de-a lungul secolelor, incepe sa se transforme, intr-un mod inadmisibil in Romania.Dar voi reveni.

Toti oamenii mari ai Romaniei au fost masoni, incepand cu Horia, el, taranul maramuresean primit  de imparatul austro-ungar;Tudor Vladimirescu sau boierii pasoptisti. Armata era condusa de francmasoni. Toate legile liberale, democratice, toate au fost facute de francmasoni. De la Spiru Haret, la Vasile Alecsandri, Boliac, toti au fost francmasoni.

In secolul 20, Romania, la Conferinta de Pace de la Paris, nu reusea sa-si impuna punctul de vedere, propriile conditii, desi castigase Razboiul. I s-a sugerat lui Vaida Voevod sa devina mason, pentru a avea o comunicare mai buna, pentru o relatie mai buna, de la suflet la suflet. A fost facut mare mason al Marelui Orient si Romania a reusit sa-si impuna conditiile. Si inainte si dupa, toti sefii de state, presedintii de state, 90% din presedintii SUA, toti au fost francmasoni. Si familiile regale, pana la noi. Cum putem crede ca elitele, cei mai buni oameni ar putea lucra impotriva propriilor state? Francmasoneria este, prin excelenta, o societate de elite. Noi facem un juramant pe Biblie, sa ne dam viata pentru tara. Doar militarii mai fac asta. Acest lucru incepe sa se piarda. Au aparut alte obediente, care pun interesele de grup in fata iubirii de tara. Din nefericire, in Romania, obedienta pe care am onoarea sa o conduc, are un numar redus. Dar calitatea este mare. In Franta sunt 150 de mii de francmasoni, in America 3 milioane, in Anglia, 200 de mii. Ei pot pune in valoare ideile frumoase, noi nu avem inca aceasta posibilitate.

M.M.Care obediente sunt masonice in adevaratul sens al cuvantului?

Bartolomeu Constantin Savoiu: Nu o sa ma faceti sa vorbesc, in mod direct. Nu este frumos. Fiecare se va recunoaste. Avem in jurul nostru un numar de oameni de mare calitate. Pe 17 iulie 2011 am facut o platforma morala masonica, la care au aderat cinci obediente. Actualmente, infiintam Alianta Masonica Romana (AMR), cu urmatoarele obdiente: Marele Orient al Romaniei, condus de un om eminent, fostul senator Caius Dragomir, MLNR 1880, condus de g-ral ® Constantin Savoiu si Marea Loja Nationala a Romaniei, de Perfectiune, condusa de Viorel Danacu.

Se adauga la AMR, Supremul Consul pentru Romania, condus profesorul de Horia Nestorescu Balcesti.  Il avem in randul nostru si pe Marele Comandor, profesorul doctor Razvan Teodorescu. Sunt oameni de mare clasa si calitate. Trebuie sa aratam ca Romania poate fi condusa de oameni de mare valoare. Suntem insa prea putin numerosi pentru a influenta decisiv, in bine, mersul lucrurilor in Romania.

M.M.Cine poate deveni mason?

Bartolomeu Constantin Savoiu: Orice om liber si de buna morala. Ce inseamna liber si de bune moravuri. Un om care sa

foto http://constantinsavoiu.ro
foto http://constantinsavoiu.ro

corespunda unei anumite etici. Noi luam oameni modesti. Ei trebuie sa-si plateasca o cotizatie modica, de 120 de euro, pe an. Sa aiba un minim de independenta materiala. Este mult pentru cineva la pensie. Trebuie sa participe la sarbatorile noastre sa-si poata plati o masa. Noi pretuim, in primul rand, bunatatea sufletului. Cei care doresc sa intre in lergatura cu noi, pot sa ne contacteze direct sau pe site-ul meu personal www.constantinsavoiu.ro. Se pot adresa direct Marelui Maestru. Avem si site-ul MLNR 1880. Noi am constituit si loji feminine. Femeia este egala barbatului, partenera de viata si munca a omului. Acum avem loji feminine, la Iasi, Bucuresti, dar in Germania. Am infiintat si o loja pentru studenti, care se numeste Spiru Haret.

2 Comentarii

 1. Anca spune:

  EL IMPOSTOR CONSTANTIN BARTOLOMEU SAVOIU QUE SE HA AUTOPROCLAMADO „GRAN MAESTRO”
  es expulsado de la GRAN LOJIA DE FRANCIA
  es expulsado de la GRAN LOJIA NATIONAL FRANCESA
  es expulsado de la GRAN LOGIA NATIONAL DE RUMANIA
  es un FALSO MASON
  es un FALSO GRAN MAESTRE
  es un FALSO CAVALlER DE MALTA
  es un FALSO TEMPLARIO
  es un FALSO GENERAL
  es un IMPOSTOR
  es un LADRON
  Advertimos a todos los masones de la tierra sobre este peligroso personaje junto a HORIA NESTORESCU BALCESTI un otro impostor que ha falsificado en sus libro la verdadera historia de la Masoneria rumana es expulsado por malversationes i fraudede la GRAN LOJIA NATIONAL DE RUMANIA
  DANIELA NAE
  GRAN SECRETARIA M.L.F.R:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com