Lovit cu „ghioaga“ in cap in scoala

Ionut Cristian Tataru (15 ani) din Corbasca este acum internat la Sectia Neurochirurgie a Spitalului Judetean din Bacau, cu hematom si traumatism cranio-cerebral. El a fost agresat de tatal unei fete de clasa a saptea, chiar în fata clasei.

Tatal unei fete de clasa a saptea a Scolii cu clasele 1-8- „Scarisoara“ din Corbasca l-a altoit cu o bâta pe un elev de clasa a opta care a îndraznit sa-i împinga fata. Scena violenta s-a produs în clasa. Copilul a reusit sa fuga în cancelarie si sa închida usa. Profesorii au venit în cancelarie sa vada ce se întâmpla. Plin de sânge, elevul Ionut Tataru a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Bacau. „Totul a pornit de la o fata, Alina Gudulai, care s-a luat de sora-mea. Amândoua sunt în clasa a saptea.. Eu m-am dus pe sala si am împins-o si am întrebat ce are cu ea. A plecat acasa si în jurul orei 1 (13.00) a venit tatal ei cu o ghioaga. M-a fugarit prin clasa. Când am încercat sa-l ocolesc mi-a dat cu ghioaga în cap. Am vazut negru în fata ochilor. M-am tinut de o banca si am fugit în cancelarie. Tineam de usa si încerca sa ma loveasca“, a spus Ionut Tataru, de pe patul de spital. Profesorii din Corbasca au chemat imediat Ambulanta. În scurt timp, baiatul a fost adus în Bacau, unde i s-au facut primele investigatii. În urma tomografului s-a stabilit ca are traumatism cranio cerebral si un hematom.

A agresat si o profesoara

Nelu Gudulai (36 de ani?) este cunoscut ca o persoana violenta, afirma baiatul agresat. „Cu aceeasi ghioaga a vrut sa o loveasca acum câteva luni si pe doamna profesoara de româna Laura Matei. Nu i-a dat cu bâta, dar a agresat-o, i-a vorbit urât. Si dadea asa, cu biciul în pamânt, sa o sperie. Si el si nevasta-sa beau destul de des. E agresiv“, afirma Ionut Tataru. Nelu Gulai a fost luat la întrebari de politisti. În functie de gravitatea leziunilor copilului se va face si încadrarea juridica. „În functie de numarul de zile de spitalizare se va stabili încadrarea juridica, pentru tragerea la raspundere a agresorului“, a precizat Narcisa Butnaru, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Bacau.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com