Un loc de relaxare si tratament-Mina Salina Targu Ocna(Galerie foto)

(sursa text: Portalul statiunii Targu Ocna,  poze: www.ziaruldegarda.ro )

Mina Salina se afla la peste 240 m adâncime, iar dupa un drum de 3,2 km ajungi într-un loc în care pâna si Dumnezeu are acces, Biserica ortodoxa Sf. Varvara este unica în Europa fiind construita în întregime într-un munte de sare.

Ziua Internationala Yoga a fost serbata si de practicantii MISA din Bacau

Salina este situata în inima Moldovei pe pitoreasca vale a râului Trotus, în perimetrul statiunii turistice de interes national Târgu-Ocna, judetul Bacau. Principalul domeniu de activitate o constitue extractia sarii, prepararea si comercializarea sarii dar totodata ofera si servicii de turism.

Izvoarele cu efecte curative din Bacau

Noua si moderna baza de tratament amplasata în Mina Salina la Orizontul IX, ofera turistilor conditii optime de relaxare si tratament a diferitelor afectiuni respiratorii ca astm-bronsic etc. Totodata mina ofera un minunat mijloc de purificare sufleteasca prin lacasul sfânt al biserici ortodoxe Sf. Varvara. Pretul biletelor de acces în mina este:

Zona turistica este dotata cu: teren de fotbal, teren de baschet, teren de tenis, teren de volei, mese de biliard, mese de ping-pong, restaurant, magazin de suveniruri, muzeul sarii, multe distractii pentru copii ca: leagane, topogane , sala internet, acces wirelles gratuit, jocuri electronice, etc.

 

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , ,

Un comentariu

  1. Daniela spune:

    Sunt scari de coborat? merge ca cariciorul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com