Lansarea cartii „Teatru- Vise pe hârtii pentru suflete zglobii”, la Scoala Ion Creanga din Bacau

Miercuri, 11 aprilie 2018, Editura Babel a continuat seria lansarilor de carte cu evenimentul dedicat volumului de teatru pentru copii semnat de actrita bacauana Mihaela Murafa. Evenimentul a avut loc la Scoala Ion Creanga din Bacau.

„Prin grija profesorului Florentina Vieru (directoarea scolii) elevii, proaspat întorsi din minivacanta de Paste, au avut parte de o placuta reacomodare cu scoala, participând cu entuziasm (vezi imaginile atasate care surprind momente din cadrul evenimentului) la prezentarea facuta de autoarea cartii. Dupa vizionarea unor secvente filmate cu ocazia diverselor reprezentatii cu piesele cuprinse în carte, micii spectatori au avut parte de o surpriza foarte placuta.
Doi dintre elevii-actori pregatiti de Mihaela Murafa au interpretat cu talent fragmente din piese, smulgând ropote de aplauze. La încheierea ,,orei” de teatru, spectatorii s-au conversat cu autoarea, într-o atmosfera foarte destinsa, multe dintre întrebari referindu-se la dorinta lor de ,,a urca pe scena” pentru a se initia în tainele actoriei. Si, asa cum se întâmpla la orice lansare de carte, micii spectator au stat cuminti la coada pentru a primi autografe de la autoarea cartii“, a precizat editorul Ionel Rusei, de la Editura Babel.

bdr

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com