Karatistii de la Clubul Phoenix Bacau vor reprezenta România la o competitie în Danemarca

Pentru al doilea an consecutiv Clubul Sportiv Phoenix Bacau va participa la Cupa Shin-Go-Ryu, ce are loc în orasul Naestved, din Danemarca.

Manifestarea internationala are loc pe 6 mai iar sportivii vor concura la probele de kumite si kata.
Anul acesta, Federatia Okinawa Isshinryu Karate România se va deplasa cu un lot format din 29 de sportivi. Vor participa tineri de la Clubul Torakai Iasi, sub indrumarea presedintelui Sensei Andrei Trandaf, de la Clubul Sportiv Hikaru Bacau, sub îndrumarea instructorului Andreea Mazilu , de la Clubul Toratoshi Iasi, sub îndrumarea instructorului Florin Budeanu , de la C.S. Ryukai Suceava, sub îndrumarea instructorilor George Craciunescu , Alex Covasa , Lucian Nastasi si C.S. Phoenix Bacau, sub indrumarea instructorului Luminita Dan.

„Costurile le suportam noi, parintii. S-au facut eforturi foarte mari pentru a fi prezenti si anul acesta în Danemarca. Voi participa la competitia din Danemarca cu noua sportivi, probele fiind kumite si kata individual. Anul trecut, în Danemarca am reusit sa urcam pe podium cu un loc 2, cu sportiva Dimofte Rebeca, la proba de kumite si un loc 3, cu sportivul Dimofte Darius .Restul sportivilor sunt multipli campioni la campionatele nationale si competitii cum ar fi Cupa Meiyo, Cupa Shinobi, Cupa Akasuki sau Cupa Sentoki“, a precizat, instructorul Luminita Dan.

Lotul deplasat de C.S. Phoenix Bacau este format din urmatorii sportivi:
Dan Luminita proba Kata
Dimofte Rebeca proba Kumite & Kata
Dimofte Darius proba Kumite & Kata
Ciobanu Andra proba Kumite & Kata
Prodan Andreea proba Kumite & Kata
Leonte Andrei proba Kumite & Kata
Lovin Ianis proba Kumite & Kata
Rotaru Floris proba Kumite & Kata
Dan Adrian proba Kumite

„Sportivii au fost selectati pe baza rezultatelor obtinute la competitile organizate de F.O.I.K.R. Urez succes tuturor sportivilor ce vor face deplasarea in Danemarca pentru a ne reprezenta âara cu succes asa cum au mai facut-o“, a mai declarat instructorul Luminita Dan.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com