Alegeri la PNL Bacau. Prevestire de la un tanar liberal: „Succesul inseamna sa treci de la un esec la altul, fara sa pierzi din entuziasm“

Dragos Luchian a fost ales vineri, 21 aprilie, presedinte al Organizatiei Municipale PNL Bacau, functie din care a demisionat in vara dupa rezultatele slabe de la alegerile locale. Erau anuntati drept candidati si Daniel Miclaus, Ilie Bîrzu, Mircea Fechet, Sebastian Cucu si Viorel Cojocaru.
In afara lui Mircea Fechet, care a reprezentat o parte din fractiunea democrat liberalilor de altadata, toti s-au retras, ceea ce denota doar o repozitionare calculata a lor fata de presedintele Dragos Luchian dar si in interiorul organizatiei. Cu siguranta, retragerea candidaturii din competitie a lui Daniel Miclaus sau Ilie Birzu a fost motiv de nemultumire pentru o parte a liberalilor care vor o schimbare.


Revenirea in functie a lui Dragos Luchian reprezinta un motiv de insatisfactie pentru cei care nu au uitat de rezultatul slab de la alegerile pentru Primaria Bacau, cand liderul liberal s-a plasat pe locul 3. Tot nemultumiti sunt si cei care nu au vazut cu ochi buni disocierea din ultimii ani a lui Dragos Luchian de fostul presedinte al PNL Bacau, Romeo Stavarache, care a castigat trei mandate de primar si a ridicat cota de alegatori pentru PNL peste media pe tara.
Liberalul Iancu Cosmin Alexandru, afirmatie socanta: „Succesul inseamna sa treci de la un esec la altul, fara sa pierzi din entuziasm“
Tanarul Iancu Cosmin Alexandru, într-o postare pe Facebook, a creat si un citat celebru, prevestitor parca pentru liberalii bacauani, care in vara lui 2016 au obtinut cele mai slabe rezultate din istorie. „Succesul inseamna sa treci de la un esec la altul, fara sa pierzi din entuziasm“, a spus, intr-o postare pe Facebook, Iancu Cosmin Alexandru, candidat la functia de vicepresedinte al Biroului Municipal, responsabil pentru departamentul de imagine, comunicare, relatii cu mass-media si purtator de cuvânt.
Ionel Palar sau Petrica Mihaila
Urmeaza alegerile pentru conducerea Organizatiei Judetene PNL Bacau, duminica, 23 aprilie, tot la Centrul de Afaceri Mircea si Georgeta Cancicov. Pentru functia de presedinte s-au inscris in cursa deputatul Ionel Palar si Petrica Mihaila, fost democrat liberal.
Aparent, liderul PNL Ionel Palar(45 de ani), unul dintre politicienii liberali loiali fostului presedinte Romeo Stavarache, pleaca cu prima sansa. Însa, in spate s-au produs miscari importante de trupe, din partea gruparii care l-a contestat si in vara lui 2016, dupa alegerile locale.
Petrica Mihaila (54 de ani), un politician extrem de ambitios si increzator in propriul succes, crede ca are prima sansa. Surse din apropierea noului lider al Organizatiei Municipale, Dragos Luchian, afirma ca partidul ar urma sa se reconfigureze in jurul lui Petrica Mihaila. Asta ar insemna o ruptura totala de trecut, de anii 2004-2016 si de fostul lider Romeo Stavarache.

Un comentariu

  1. Anonimmmmm spune:

    Si de la un esec la un success cand mai trecem? Ca de 20 de ani+ numai esecuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com