Jurnalistii si bloggerii din Moldova se intrec la Karting

Sambata viitoare, pe 20 aprilie, de la ora 11, este programata Cupa Presei la Karting-Moldova, la care pot participa jurnalistii si bloggerii din judetele Speed Park Karting (1)Speed Park Karting (2)Regiunii Nord Est. In cadrul evenimentului va avea loc si o cursa pentru copiii celor care activeaza in mass-media. Cupa se va desfasura pe pista fostei Selena Karting, devenita de curand Speed Park. La start se vor alinia 6 masini, dupa ce concurentii vor face doua ture „de incalzire si recunoastere a traseului.

Organizator al evenimentului este jurnalistul Marius Fundulea, cu sustinerea Speed Park (Eduard Nunu). Sponsor principal va fi Bogdan Pintilie, proprietarul lantului de magazine „Scuza“. Premiile vor consta in produse traditionale din carne, realizate dupa retete din Bucovina, in valoare de 1500 de lei. Castigatorul cupei dar si

sursa foto: dorusechelariu.ro

sursa foto: dorusechelariu.ro

 

Speed Park Karting (3)locurile 2 si 3 vor pleca acasa si cu un cos plin de carnati, pastrama si muschi, cat sa le ajunga pentru sarbatorile care se apropie.

Speed Park isi propune sa atraga si mai mult clientii, iubitori de automobilism. Cei care vor dori sa conduca o masina de karting, o tura, pe pista de 1200 de metri, aflata in perfecta stare, vor avea de platit doar 7,9 lei. Oferta intra in vigoare la inceptului acestei saptamani, „in ajunul“ Cupei Presei la Karting.

2 Comentarii

  1. Speed Park spune:

    Buna ziua,

    Numele corect al complexului este „Speed Park”.

    Multumim!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com