Daniel Moldovan, castigatorul Cupei Presei la Poker

25 de jurnalisti si bloggeri s-au intrecut la Cupa Presei la Poker, eveniment organizat de jurnalistul Marius Fundulea, cu sprijinul finaciar si logistic al omului de afaceri Sorin Petrescu, proprietarul Hold’em Caffe si initiatorul miscarii de poker sportiv din Bacau (Clubul Sportiv Black&White Poker Bacau). Fiecare a primit jetoane de 5000 de puncte, pe care le-a jucat cum a stiut mai bine. Dupa mai bine de trei ore, in finala, am fortat norocul si am mizat tot ce aveam. Astfel am pierdut toata „agoniseala” de jetoane in fata lui Daniel Moldovan, corespondentul Pro Tv din Bacau.

sursa foto: www.contrasens.com

sursa foto: www.contrasens.com

 

sursa foto:www.contrasens.com

sursa foto:www.contrasens.com

Ziua de 13 aprilie nu a fost cu noroc pentru jurnalistul Marius Fundulea, implicat in organizarea cupei si bun cunoscator al pokerului sportiv. Vazut ca favorit pentru aceasta prima editie a Cupei Presei la Poker, Marius a jucat curajos, dar a pierdut in urma unei partide riscante.

Printre participantii la aceasta prima editie a Cupei Presei la Poker Sportiv, care au facut o buna figura, se numara si Razvan Bibire (www.contrasens.ro), Florentin Radu-Ziarul de Bacau, Vasile Mitrofan (ex Impuls Tv), Laurentiu Botin (ex Tv Bacau), Ionut Avram (www.fermapolitica) s.a.

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com