Ionut Tomescu are dosar penal. A fost implicat într-un accident si a refuzat sa fie testat pentru alcoolemie

Ionut Tomescu (47 de ani), purtator de cuvânt al administratiei liberale condusa de Romeo Stavarache, pentru aproape 12 ani, a fost implicat asta noapte într-un accident rutier. Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Bacau, Tomescu emana un puternic miros de alcool si a fost recalcitrant când politistii au vrut sa-l testeze aparatul etilotest si sa-i ia probe de sânge.

Ionut TomescuIonut Tomescu, fost purtator de cuvânt al Primariei Bacau si angajat în aparatul primarului, risca de la 1 la 5 ani de închisoare, daca magistratii vor considera ca este vinovat de sustragerea de la recoltarea probelor pentru stabilirea alcoolemiei. Asta noapte, pe la 1.30, în timp ce conducea pe strada Oituz a lovit o masina care stationa. Politistii veniti la fata locului au constatat ca acesta emana halena alcoolica. Narcisa Butnaru, purtatorul de cuvânt al IPJ Bacau, a refuzat sa faca alte comentarii, în afara comunicatului. „La data de 01 aprilie în jurul orei 01.30, politistii au fost sesizati despre producerea unui eveniment rutier cu pagube materiale, pe strada Oituz din Bacau. Din primele verificari efectuate de politisti la fata locului a rezultat ca un barbat de 47 de ani, care conducea un autoturism pe strada Oituz a intrat în coliziune cu un autoturism parcat. Conducatorul auto de 47 de ani emana halena alcoolica si a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât si prelevarea mostrelor biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei. În cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savârsirii infractiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei“, se arata în comunicatul IPJ Bacau.
Potrivit Noului Cod Penal, infractiunea de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice se pedepseste cu închisoare de la unu la cinci ani.

 

Amnezie. Romeo Stavarache si Ionut Tomescu

2 Comentarii

 1. simion spune:

  Da, inevitabilul s-a intamplat.
  Ma mir ca nu a facut-o pana acum, ca de umblat beat cu masina….har Domnului.
  Despre caracter…..numai de bine.
  12 ani nu i s-a vazut nasul din dosul sefului.
  Barbat adevarat.

 2. Costantantin Dobrea spune:

  Incredibil. Ce jxx de om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com