Ionut Cristian Mihalache, vicecampion national la Karate Kyokushin

Ionut Cristian Mihalache, elev al Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare (SNAP) Tîrgu Ocna, practicant al  stilulului de karate Kyokushin , sportiv legitimat al Clubului Sportiv Nova Force Giurgiu a urcat pe podium, obtinand  titlul de vicecampion national la categoria 70 de kilograme.

Titlul a fost cucerit in data de 20 februarie, la Campionatul National de Karate Kyokushin. Stilul de karate Kyokushin îmbina mai multe elemente precum rezistenta fizica si psihica, forta, mobilitate, autocontrol, precizie, fiind considerat cel mai dur stil de karate. „Elevul practica acest stil de lupta de la varsta de 10 ani si a participat la competitii nationale si internationale de la varsta de 15 ani, obtinand numeroase titluri, printre care medaliile de bronz la Campionatele Europene de Karate Kyokushin, desfasurate la Volos – Grecia, 2007 si  Vitoria Gasteiz Spania – 2008. De asemenea, el este multiplu campion national la seniori si juniori”, a declarat Silvia Vatavu, purtator de cuvant al scolii din Targul Ocna. In prezent sportivulse antreneaza în cadrul Sectiei nou înfiintate de taekwondo –SNPAP SILLUM, sub îndrumarea agentului sef de penitenciare Florin Silochi, profesor de autoaparare în cadrul Catedrei de Instructia Tragerii si Pregatire Fizica a scolii.

Sectia de taekwondo a SNPAP a fost afiliata la Federatia Romana de Taekwondo ca urmare a semnarii Protocolului de colaborare încheiat între Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare – Tg. Ocna  si Clubul Sportiv „Martial Arts SSILUM Taekwondo” WTF, sub patronajul Federatiei Romane de Taekwondo WTF  – 2010.

„Curand va participa la  Campionatul National de Taekwondo WTF, care se va desfasura la Bucuresti, în perioada 19 – 20 martie 2011. El va face parte din parte din lotul de sportivi – elevi ai Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare”, a mai precizat Silvia Vatavu.

 

 

Un comentariu

  1. mirela spune:

    Cel mai bun!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com