Impuls Tv Bacau va emite si pe RDS-RCS (Galerie Foto)

Cea mai tanara televiziune din Bacau, dar care are cea mai mare arie de acoperire regionala, va fi transmisa si clientilor RDS-RCS. In scurt timp, Impuls TV va avea cei mai multi potentiali telespectatori, aproximativ 180-200 de mii.

Televiziunea bacauana poate fi vazuta deja la Moinesti, Comanesti, in municipiul Bacau dar si in aproape jumatate din comunele din judet. Totodata si grila de emsiuni de la Impuls Tv a cunoscut modificari importante. Pe langa emisiunile deja existente Urban Life, Spiritualitate si Cultura, Impulsul Diminetii, Automotor, Fata in fata, au mai aparut in grila Impuls Cultural si Reporter de Bacau. Potrivit noii grile, Impuls Tv va avea si patru jurnale de stiri, de interes judetean si regional.

Impuls Tv are sediul pe strada Martir Horea nr 20 c, in fostul spatiu al Antenei 1 Bacau. Producatorul general al televiunii este Tina Ciobanu, care timp de mai bine de 10 ani a lucrat la Euro Tv.

Impuls Tv nu are afiliere politica. Sediul apartine omului de afaceri bacauan Costica Rusu, dar linia editoriala si coordonarea este data de Elvis Bodea. Impuls Tv acorda, potrivit legislatiei in domeniu, dar si deontologiei profesionale, spatiu egal tuturor competitorilor politici, fie ca vin de la PSD, PNL, PDL, PC PP-DD s.a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com