Valentin Balaj a fost eliberat

Scris de Marian Petruta

Valentin Balaj, românul din Arizona care a fost arestat în urma cu 6 luni, fiind în proces de a fi deportat,  a fost eliberat zilele trecute. Conform purtatorului de cuvânt, Amber Cargile de la biroul de imigrari din Phoenix, Arizona, s-a stopat procedura de deportare în acest caz, în prezent autoritatile colaborând cu avocatul românului, pentru ca acesta sa poata aplica pentru o viza de imigrare.

Va reamintim ca românul este casatorit si are cinci copii, sotia fiind cetatean american. Valentin Balaj a venit ilegal în America cu mai multi ani în urma, s-a casatorit dar nu a reusit sa îsi reglementeze statutul. Din cauza ca si-a schimbat de câteva ori domiciliul, a primit cu întârziere o înstiintare judecatoreasca cu privire la cazul sau. Pentru ca nu s-a prezentat la timp la proces, a primit ordin de deportare si a fost declarat fugar. Cazul sau a fost mediatizat în presa locala din Arizona, dar si în cea româneasca, atât aici în America, cât si în România. Membrii bisericii penticostale Happy Vally din Arizona au intervenit si ei cerând eliberarea românului. Presiunile venite, se pare din partea mass-mediei dar si a membrilor comunitatii, a dus la solutionarea cazului.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , , , ,

Un comentariu

  1. pastorul Israel John Balizou spune:

    Slavit sa fie Domnul care asculta rugaciunile noastre in orice imprejurari. Ne bucuram aici in Africa Centrala sa auzim ca fratele nostru Valentin Balaj a fost eliberat. Va ca daca ne unim asa cum spune cuvintul D-lui mare lucru putem face chiar si peste hotare. Aleluia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *