Impuls Tv Bacau a luat o pauza. Vezi adevaratul motiv!

S-a implinit o saptamana de cand televiziunea bacauana Impuls Tv si-a sistat emisia. Decizia a fost luata de comun acord de cei doi actionari, Costica Rusu si Elvis Bodea, urmare de dificultatilor financiare intampinate acum, la inceput de an. In ciuda speculatiilor, Impuls Tv nu s-a desfiintat, lucru confirmat de actionari. Cu alte cuvinte, deocamdata, scoaterea din priza a

platou Impuls Tv (5)Impuls Tv (2)aparaturii nu a produs efecte juridice. Televiziunea poate fi repornita in orice moment, totul depinde de solutiile care vor fi gasite pentru achitarea datoriilor curente, dar si de o viziune de viitor, care sa asigure dezvoltarea ei. Pana acum nu a fost exprimata o pozitie oficiala.

Totusi, Costica Rusu, administratorul Rombet dar si co-actionar al societatii care detine televiziunea Impuls Tv Bacau, a anuntat o conferinta de presa, maine, de la ora 14, la sediul societatii de constructii. Rusu va face unele destainuiri legate de modul in care unii inteleg sa faca afaceri, dar si fata de speculatiile aparute in ultimul timp, in care a fost implicat si numele lui.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , ,

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com