Bacauanul Andrei Ciobanu canta “I like your sexy body” pentru Loredana Groza

Bacauanul Andrei Ciobanu, cunoscut pentru evolutia deosebita la spectacolul-concurs „Vocea Romaniei“, ii dedica primul sau single Andrei Ciobanu (2)Andrei Ciobanu (3)cantaretei Loredanei Groza. Tanarul, student in anul 3 la Universitatea de Arte „George Apostu“ din Iasi, s-a facut remarcat si in trecut, pe cand frecventa Palatul Copiilor din Bacau.

Piesa “I like your sexy body” a fost produsa de Catalin Dascalu la MixtonMusicStudio, alaturi de dj-ul polonez Dj Sequence. Stilul o poate impune in cluburile din Romania.

Andrei Ciobanu a participat la „Vocea Romaniei“ in echipa la Marius Moga. „La Blind Audition sau intors 3 jurati pentru mine: Moga , Smiley si Loredana. Cantareata a spus ca stia ca arat bine dupa reactia salii , dar vroia sa isi imagineze cam cum as arata! Piesa care am scos-o ii este dedicata Loredanei Groza pentru complimentele facute atunci! Piesa se numeste „Like your sexy body” si dupa cum bine stim Loredana Groza, la varsta ei, are un corp de invidiat!“, a spus Andrei Ciobanu. Piesa realizata a strans,  in cateva zile,  aproape 10 mii de vizionari pe www.youtube.com. Pana in iunie va fi lansat si videoclipul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com