Gheorghe Vicol, viitorul primar al Onestiului

Candidatul independent Gheorghe Vicol este la un pas de a deveni primarul municipiului Onesti. Sustinut de o echipa de specialisti-medici, ingineri din platforma onesteana, profesori si oameni de afaceri- a reusit sa se faca vizibil si apreciat de onesteni. Dupa o campanie electorala dusa in stil american, “door to door”, avand in spate o cariera fara pata si o imagine de bun familist, Gheorghe Vicol este acum in top in preferintele electoratului onestean.

200 de poze de la spectacolul organizat de Gheorghe Vicol

 Mii de onesteni au participat la spectacolul oferit de Gheorghe Vicol

Fuego, Haiducii din Republica Moldova, Gigel Frone au fost adusi pe scena, in fata Salii Polivalente din Onsti, de cunoscutul si apreciatul compozitior onestean Eugen Ungureanu, realizator al unei emisiuni la Favorit Tv si candidat independent la functia de consilier local in Onesti. Peste 4 mii de onesteni au participat duminica la spectacolul sustinut de Gheorghe Vicol, care a durat patru ore. Nu a lipsit muzica moderna dar nici folclorul de calitate. Trupa Haiducii din Costesti, Raionul Ialoveni, condusa de artistul Tudor Grigorita, a cantat muzica folclorica romaneasca autentica, asa cum este ea pastrata de artistii de peste Prut. Mai mult, moldovenii si-au manifestat dorinta de infratire cu Onestiul. La finalul spectacolului a aparut pe scena Fuego, poate cel mai apreciat artist roman al momentului. Mii de maini s-au ridicat in aer pentru a-l aclama pe artist. Gheorghe Vicol, candidatul independent la Primaria Onesti, a fost aplaudat iar imnul compus de Eugen Ungureanu a fost fredonat de spectatori. Spectacolul pare sa fi fost apreciat chiar si de adversarii politici. In public s-au aflat Valerian Vreme, fost ministru al Comunicatiilor, dar si apropiati ai candidatilor PNL si PSD. In aceste conditii, arta si oamenii de calitate sunt apreciati chiar dincolo de orice confruntare politica.

200 de poze de la spectacolul organizat de Gheorghe Vicol

Sondaje, premise, alegeri

Campania electorala este pe ultima suta de metri. In Onesti preferintele electoratului se impart intre Gheorghe Vicol, Emil Lemnaru, care este primar de aproape doua decenii dar si intre Gelu Pamfil, Danut Oprea sau Laurentiu Neghina. Dincolo de sondajele de partid, facute de unii candidati, marii pierzatori ai alegerilor locale par sa fie Emil Lemnaru, obosit dupa 18 ani de primarie si Laurentiu Neghina, care si-a pierdut ultima bruma de credibilitate in urma dosarelor penale aflate pe rol. Mai mult, UNPR-istul onestean este in corzi la recursul facut fata de condamnarea la 8 luni de inchisoare, in procesul cu Directia Nationala Anticoruptie (DNA), pentru “spaga la Bac” la Podul Turcului.

200 de poze de la spectacolul organizat de Gheorghe Vicol

 

 

2 Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com