Gheorghe Vicol, candidat la functia de primar al Onestiului

Inginerul Gheorghe Vicol, candidatul independent la Primaria Onesti si-a depus astazi listele cu sustinatori iar candidatura i-a fost validata la Circumscriptia Electorala nr 3-Onesti. Judecatorul Adrian Asavei, presedintele circumscriptiei electorale din Onesti a confirmat prima candidatura valida. „Astazi, am inregistrat prima candidatura pentru functia de primar al municipiului Onesti. Domnul inginer Vicol Gheorghe a indeplinit toate conditiile, iar candidatura a fost deja afisata. Asteptam si alti candidati sa se inscrie in cursa“, a precizat judecatorul Adrian Asavei.

Pentru a candida la functia de primar al Onestiului, ca independent, sunt necesare cel putin o mie de semnaturi de sustinere. Gheorghe Vicol a adunat peste doua mii de semnaturi si ales sa-si depuna candidatura chiar de ziua numelui, de Sf. Gheorghe, purtatorul de biruinta. „Am depus astazi, in zi de sarbatoare, cu adanci semnificatii pentru poporul roman, candidatura pentru functia de primar al Onestiului. La fel cum Sf Gheorghe a invins balaurul si eu imi propun sa-i inving pe ceilalti contracandidati“,a  spus Gheorghe Vicol.

Potrivit datelor aflate la Circumscriptia nr 3, Onestiul are 47016 alegatori cu drept de vot (in care sunt incluse peste 20 de mii de persoane care se afla in strainatate). Cei doritori sa-si incerce sansele pentru alegerile locale din 10 iunie 2012 mai au la dispozitie cateva zile. Termenul limita este 30 aprilie.

4 Comentarii

  1. asoltanei-braila adrian spune:

    domnul gelu vicol daca iesiti primar cred ca am si eu un loc pe linga d-vostra la primarie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com