Tenorul Costel Busuioc a cântat în strana Bisericii Sf Gheorghe si Eroii Neamului din Bacau (FOTO-VIDEO)

Tenorul Costel Busuioc a fost prezent, astazi, la slujba oficiata de un sobor de 15 preoti în Biserica Militara Sf Dumitru si Eroii Neamului din Bacau. El a cântat în strana mai multe cântece bisericesti, spre satisfactia enoriasilor.

Biserica a fost plina de militari, activi sau în rezerva, veniti cu sotiile. Dintre preoti, nu au lipsit preotii Lucian Butnaru, de la Garnizoana Bacau sau Iulian Ichim, preotul Inspectoratului Judetean de Jandarmi din Bacau.

„Toata activitatea religioasa a fost organizata între prieteni, preoti si iubitori ai slui Dumnzeu. Costel Busuioc a venit la invitatia mea, sa cânte pentru Slava Domnului si nu pentru bani. Stiu ca se întâmpla mai rar sa cânte vreun artist gratis, dar asa s-a întâmplat!“, a spus preotul militar Lucian Butnaru,  parohul Bisericii Militare Sf Gheorghe si Eroii Neamului.

Vocea puternica a lui Costel Busuioc putea fi auzita chiar din strada. „Este fenomenal acest cântaret. Nu stiu cum de au reusit sa-l aduca, dar ne-au facut un cadou foarte frumos, noua militarilor bacauani“, a spus un militar. Venirea lui Costel Busuioc a fost anuntata din timp în mediile militarilor. Seara, Costel Busuioc a fost invitat sa sustina o alta reprezentatie, în Biserica Sf Dumitru, din zona Narcisa.

Sf Gheorghe, purtatorul de biruinta, este ocrotitorul Armatei Romane dar si a unor unor tari, precum Anglia, Rusia, Moldova sau Grecia!


2 Comentarii

  1. Xfactor spune:

    E bun, poate cea mai buna voce auzita in ultimul timp.

  2. Ioana spune:

    Costel Busuioc are o voce extraordinara ,este un bun crestin ,un tata minunat ..un om ce are calitati greu de intalnit in zilele acestea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com