Georgian Tarnacop, primarul Bacaului, prin contract

Candidatul independent Georgian Tarnacop  anunta o campanie electorala in forta, facuta inteligent, cu sprijinul unor consultanti din SUA. Georgian Tarnacop a intrat in viata politica bacauana prin „Efectul

Georgian Tarnacop va incheia un contract cu bacauanii

Georgian Tarnacop va incheia un contract cu bacauanii

Au fost distribuite pliante, martisoare, felicitari cu imaginea tarnacopului si transmis un semnal clar: a venit timpul pentru un alt fel de politica, transparenta, in afara grupurilor de interese si partid. Campania lui George Tarnacop va culmina cu incheierea unui contract cu bacauanii, parafat de notar. Daca nu sunt multumiti de el, daca nu-si indeplineste obiectivele prevazute in contract, atunci il pot demite prin Referendum.

Economistul Georgian Tarnacop are 28 de ani, este casatorit, are doi copii, este specialist in fonduri europene si bun cunoscator al domeniului administratie publica. Chiar dupa facultate a dezvoltat cateva afaceri, pornind la experienta acumulata la firma Tales Constult, ca si consultant pe fonduri europene, specializat pe achizitii. In momentul de fata are o situatie financiara foarte buna si isi doreste sa devina primarul Bacaului. „Am ales sa candidez in Bacau, deoarece aici este familia mea, aici m-am nascut. Voi face o campanie „door to door“. Vreau sa-i cunosc pe bacauani, sa le vorbesc, sa le stiu problemele. Vor fi multe surprize. Am un prieten in SUA, care are o firma de consultanta electorala. El ma sfatuieste in privinta campaniei“, a spus Georgian Tarnacop.

 Daca nu-si indeplineste obiectivele, bacauanii il pot da afara din Primarie

Georgian Tarnacop va avea un sediu unde vor fi incheiate contractele cu alegatorii. Actele vor fi autentificate de notar. Daca nu va indeplini obiectivele din contract, primarul Georgian Tarnacop isi va da demisia. Tot acolo, bacauanii sunt informati si asupra posibilitatii de a-l demite prin Referendum. „De 22 de ani, toti vin si promit. Eu vin sa ma oblig sa fac ceva. Eu nu sunt CDR sau Emil Constantinescu. Tu inchei contractul cu Tarnacop Georgian. Acolo sunt cateva puncte pe care ma oblig sa le fac. Daca nu le voi indeplini, imi voi da demisia“, a spus Georgian Tarnacop.

 Contracandidatii: Sechelariu&Stavarache

Pentru candidatul independent Georgian Tarnacop, principalii contracandidati sunt Dumitru Sechelariu si Romeo Stavarache. „Cine imi sunt contracandidatii?In primul rand, e un nume, care candideaza de vreo 16 ani. Probabil familia Sechelariu va candida si in urmatorii 20 de ani. Al doilea este cel care le stie pe toate, Romeo Stavarache“, a mai spus Georgian Tarnacop.

4 Comentarii

 1. Felicitari pentru domnul Tarnacop!
  Are o atitudine buna.
  Este demn de luat in consideratie.
  Numai ca alegerile sunt pentru cei corupti si coruptibili, si nu pentru cei cu ganduri bune sau pentru cei chemati sa voteze.

 2. mihaela spune:

  E necesar un schimb de generatii in toata clasa politica.M-am saturat de vesnicul scandal Seche-Stavarache.

 3. ionut spune:

  sa speram ca e altceva. cine stie, poate avem si noi a treia optiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com