Fresh de Itesti si ASFAC-BCO-4, vedetele de la Expo Agro Moldova

În perioada 9-12 octombrie, la Centrul de Afaceri si Expozitii din Bacau a avut loc cea de-a treia editie a Expo Agro Moldova, care a adunat ASFAC-BCO-4 (2)laolalta aproximativ 30 de firme si câtiva fermieri. Fresh de mere de Itesti si biostimulatorul fresh de ItestiASFAC-BCO-4, care creste productivitatea în agricultura cu pâna la 35%, ambele branduri de Bacau, au fost „vedetele“ acestei editii.

Expozitia de toamna dedicata agricultorilor si agentilor economici care activeaza în domeniu a atras putina lume si în acest an. Atât în pavilionul expozitional al Expo Agro Moldova, cât si în tarcurile din afara Centrului de Expozitii, firmele si agricultorii au venit cu materii prime, utilaje, echipamente ultilizate în agricultura, zootehnie si industria alimentara. Bacauanii au putut achizitiona legume, fructe, lactate, produse traditionale, din carne de pui, porc, vitel sau oaie iar firmele si-au prezentat oferta în materie de noi tehnologii si produse destinate unei agriculturi performante.

ASFAC-BCO-4 (1)ASFAC-BCO-4, inventat de cunoscutul profesor universitar Corneliu Oniscu, produs doar la Agro Expo Moldova (1)Filipesti, a devenit una din marcile cunoscute ale Bacaului, prin efectele asupra productivitatii si cresterii plantelor. „Poate fi folosit în orice cultura agricola, în horticultura, viticultura si silvicultura. Are influenta asupra proceselor fiziologice, crescând vigoarea plantelor si cresterea productiei, cu pâna la 15-35%, potrivit masuratorilor de pâna acum“, a precizat reprezentantul firmei producatoare.

Un alt stand vizitat si gustat de bacauani a fost cel al Fresh-ului de Itesti, realizat din mere sau în combinatie cu catina sau alte fructe. Pretul, la fel ca si al altor produse bio, este un putin mai piparat si se ridica la 25 de lei, trei litri.

În afara tractoarelor produse în UE sau în Belarus, în salonul expozitional al Expo Agro Moldova au fost expuse si SUV-uri, marca Mithubishi sau Toyota.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com