Microbuzele si testul de maturitate al premierului Victor Ponta

Campania electorala dar si trecerea timpului l-au maturizat pe Victor Ponta, premierul Romaniei si candidat la alegerile prezidentiale din luna Victor Ponta Bacaunoiembrie. Maratonul facut ieri, 10 octombrie, la Bacau, Cahul si Chisinau, discursul spontan, fresh, coerent si articulat i-au adus un plus de simpatie si credibilitate. A reusit sa nu foloseasca sintagme tembele gen „basism“, sa nu-si atace contracandidatii, mai ales intr-o vizita externa dar si sa concretizeze ceva din discursul, deseori, gol de continut, in ceea ce priveste Republica Moldova. Guvernul Romaniei a donat 100 de microbuze scolare si aproape doua milioane de euro pentru consolidarea unor obiective culturale din Chisinau si Cahul.

Victor Ponta, invitat in emisiunea  „Editie Speciala“ de la Publika Tv, realizata de Alexei Lungu, in parteneriat cu Cristian Tabara, a reusit sa sintetizeze cu claritate viziunea de politica externa pentru urmatorii ani, dar si principalele vulnerabilitati. O emisiune reusita atat pentru realizatori, cat si pentru Victor Ponta.

Un comentariu

  1. Cetateanul roman Vasile Botomei apreciaza activitatile de diplomatie ale Premierului Victor Viorel Ponta realizate in Republica Moldova.
    Drumurile din Romania,se vor repara tot timpul,autostrazi se vor incepe in fiecare guvernare,dar daruirea de scoli, microbuze scolare,si legaturile cordiale pe care le-a creat in vocatia de Prim ministru al Romaniei,nu vor fi uitate!
    Felicitari Disdinse Domnule Prim ministru Victor Viorel Ponta!!!
    Va doresc sa va indepliniti idealurile de mare om de stat!
    Doctor in stiinte juridice,Vasile Botomei,www.unbr.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com