FOTO Zilele orasului Comanesti 2015. Peste 20 de mii de persoane la concertul formatiei Directia 5

Zilele orasului Comanesti au întrecut asteptarile organizatorilor dar si pe cele ale comerciantilor prezenti la eveniment. Numarul estimat al spectatorilor, pe dealul Galion, în ultima zi de spectacole a fost de peste 20 de mii. Privelistea de munte, frigaruile, micii, berea, muzica si vremea buna au atras turisti si din judetele apropiate.Zilele Comanesti 2015 (5)

Ieri noaptea s-au încheiat „Zilele orasului Comanesti 2015“. Timp de trei zile, în orasul de pe Trotus au avut loc simpozioane stiintifice, turnee de sah, tenis, mai multe evenimente dedicate evocarii marii personalitati Dimitrie Ghika, fondatorul orasului modern Comanesti. Au fost premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de casatorie si orasul s-a îmbogatit cu paru cetateni de onoare noi: Elisabeta Polihroniade, Iuliana Dobrin, Alexandra Aichimoaie si Cristina Negru. Pentru comanestenii veniti  din strainatate, pentru cei de acasa dar si pentru turistii veniti din judetele de proximitate au contat cel mai mult spectacolele în aer liber, de pe dealul Galion. Printre artistii care urcat pe scena se numara: Directia 5, Stefania Rares, Cristina Spatar, Rucsy si Dorian Popa Hangitele, Geanina Manea, Andreea Antonescu, Skizzo Skills,  Keo, cântareata de muzia populara Elena Merisoreanu s.a.Zilele Comanesti 2015 (4)

În peisajul de munte de la Galion au fost amplasate zeci de tarabe si terase, cu mâncare si bautura. Turistii care au stat cazati au facut focuri unde si-au pregatit singuri gratarele. O supa gulas, cu fasole si porc sau cu berbec si cartofi costa 12 lei la o comercianta din Cluj, micii mari, 3 lei, o suta de grame de ceafa de porc, 8 lei, berea, 4 lei, paharul s.a.petrecere comanesti 2015 (5)

Pentru buna desfasurare a evenimentului, în utlima zi s-au mobilizat efective importante de jandarmi, politisti si agenti de la Politia Locala Comanesti. Cristina Spatar si dansatoarele, îmbracate sumar si cu miscari lascive au încalzit si mai mult publicul de la festival. Zilele orasului Comanesti s-au încheiat cu acordurile formatiei Directia 5, discursul primarului Viorel Miron si focurile de artificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com